Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużaf

mam duzy biust

Polecane posty

Gość dużaf

Witajcie. Moim problemem jest za duży biust - 75F. Mam 20 lat i nie chce wyglądać jak mleczna krówka Mam przez to strasznego doła. Ciągle wydaje mi się,że faceci pożerają go wzrokiem - mam ochotę zapaść sie pod ziemię!! - Wiem,że jeżeli mocniej schudnę to zrobią mi sie obwisłe - a tego bym nie zniosła. Czy słyszałyście o jakiś metodach pomniejszania biustu? operacja itp.? Ile to może kosztować?

Gość idz do lekarza i spytaj
sie o porade. mozesz starac sie o bezplatne pomniejszenie biustu jezeli jest rzecywiscie wilkim obciazeniem dla twojego kregoslupa itp.

Gość AP AP AP AP
Sluchaj- nie potrzebnie masz kompleksy na tym punkcie. Napewno masz piekny biust, ze duzy to nie szkodzi. Za to 100% naturalny. to normalne,ze mezczyzni patrza na biust- ale to juz ich problem. Jezeli ktos Ci zwraca uwage,.ze masz brzydki biust to olej to, niech mowi co chce, to ta osoba ma problem ze soba, a nie Ty. Pamietaj o dobrze dobranym staniku, aby nic Ci sie "nie wylewalo" poza. Piers do przodu i przed siebie! Jestes w koncu kobieta, nie plaska deska!:)

Gość dużaf
dzieki za dobre słowo :) z doborem stanika tez sa problemy :( musze je zamawiać.

Mam taki sam rozmiar i przeszkadzał mi odkąd pamiętam. Kiedyś koleś zatrzymał furę na środku ulicy tylko po to, żeby się spytać czy jest prawdziwy... myślałam, że umrę a miałam wtedy 17 lat ;( trauma. Teraz już się nie przejmuję, chyba, że nie mogę kupić stanika- wtedy się dołuję. A poza tym jest piękny i lubię go :D

Gość sfghsfhfsh
Wejdź na stronę stanikomania.blox.pl i Lobby Biuściastych. Dowiesz się przynajmniej jak dobrać sobie stanik, zeby nie obciążać kręgosłupa i jak pokochać swój biust. Jak się ubierać i być dumną ze swojego rozmiaru. Jak nie pokochasz, to możesz zmniejszyć, ale dopiero po okresie dojrzewania....

Gość sgshhdsf
a ze stanikami i ja mam problem:-/ Obecnie noszę 75H i nie mogę nic znaleźć stacjonarnie;-(

Gość dużaf
dzieki już wchodzę :) ostatnio musiałam kupić stanik dla karmiącech :O

Gość Czy słyszałyście o jakiś metod
nawet po zmienszeniu czesto odrasta do wymiaru poczatkowego

Gość stukk
Proponuję stworzyć w realu grupy wsparcia ( jak w AA) tylko, że połączyć te z duzym biustem i te z małym biustem. Bez pomocny terapeutów sobie pomoga.

Gość AP AP AP AP
Poczytaj o metodach pielegnacji biustu i sprobuj polubic swoj biust:) Ja kiedys tez mialam kompleksy dotyczace mojego biustu,a teraz sobie mysle- jesli komus sie nie podoba to niech nie patrzy. Tyle. To normalne,ze kobieta ma biust, jedna wiekszy, druga mniejszy. Wykorzystaj ten atut:)