Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..20.

Włosy farbowane blond ... wypadanie / porost

Polecane posty

Gość ..20.

Witam wszystkim .. potrzebuje dobrej porady i mam nadzieje ze takowa uzyskam. Mam 19 lat. Farbuje sie na blond, dodam ze jeszcze 3 lata temu miałam sliczne długie włosy gdy w ruch nie poszedł rozjasniacz dosłownie je spalił ... włosy wypadłąy garsciami dosc długo ponad rok ... teraz jest lepiej ... odrastaja malutkie ale zdarza sie czasem ze i tak duzo ich wyczesuje ... Ale do czego zmierzam ... zna ktos z Was dobry srodek no nie wiem tabletki, jakies amupłki, szampon ... który nie tylko spowoduje ze przestana wypadać ale i tez stana sie mocniejsze gęstsze i "odrosna" - na tym mi bardziej zalezy ... ??? dodam ze sostowąłam przerózne rzecyz tabletki typu ravalid skryzpowita itd. szamponyprzeciw wypadaniu ... jakies wcierki ... ogólem wypadanie zmalało ... jedynie chodzi mi ocs dobrego co spowoduje ich odrost po zabiegach powiedmzy chemicznych. Mysle ze uzyskam ciekawe opinie :) dziekuje

Mi włosy rosną szybko, jak biorę belissę. Tylko najpierw bardziej wypadają, bo wypadają osłabione, żeby mogły wyrosnąć nowe ;)

Gość hejka wlosy rozjasnione
zawsze beda wypadac. tzn. one nie wypadaja tylko sie lamia ja mialam ten sam problem. wlos rozsly mi bardzo wolno i ciagle byly jednej dlugosci , przefarbowalam je i teraz jest git rosna jak na drozdzach:) przedewszystkim musisz dac odpoczac twoim wlosom od farb, prostownic itp. nakladaj maskie na noc i poloz sie w niej spac eby wpila sie we wlosy nakryj glowe foili i recznikiem zeby ogrzac maskie:) przedtem poloz recznik na goracy kaloryfer lub na chwilkie do mikrofalowki:)

Gość ..20.
Dodam jeszcze ze mam troche zniszczone włosy bo uzywam prostownicy i to tez robi swoje ... a chce miec piekne geste długie włosy ... tylko jak tu je odbudowac... zeby odrosły i zwieksyzły objetosc i były dłuzsze . Stosuje na poprawe odzywke WAX ... ale wydaje sie ze msuze cos znacznie lepszego ... zrestza piszcie co stosujecie na te włoski lub doradzajcie bede wdzieczna :) Belisse tez uzywałam .. jakie ostatnie tabletki i mysle ze po nich była ostatnia zdecydowana poprawa a teraz nic kompletnie nie uzywam i zazywam by odzywic te włoski po prostu nie wiem co kupic ... myslałam np nad dercos aminexil sp 94 ... sama nie wiem czy to skuteczne

Gość ..20.
i zastanwiam sie tez tylko czy nie zrobic sobie kolory tak zeby miec pol braz a pol blond wtedy mogło by byc lepiej bo z natury jestem szatynką ... a włosy blond sa takie słabe cieniutkie niz w ciemnych kolorach

Gość ja uzywam szamponow
masek i odzywek DOVE sa najlepsze dla mnie wlosy sa zajebiscie gladkie po nich ,no a prostownicy nie uzywalam przez conajmniej mc. moze zrob tak ja ja zrobilam chcialam zostac przy blond to pofarbowalam sobie tylko dol na ciemny kolor i teraz wlosy mi rozsna o wiele szybciej. blond jest fajny ale niestety strasznie wlosy niszczy:)

Gość no i odzywek uzywam
od zajebania:) zostawiam na glowie przez 30 min a maski rozbie 1 w tygodniu.

Gość ..20.
a Tobie wypadały włosy czy były zniszczone ?

Gość dsadas
Żeby tabletki pomogły trzeba je brać długo- 3-6 miesięcy i wtedy jest efekt. Co do wypadania - częste rozjaśnianie powoduje, że włosy są słabsze, cebulki osłabione, skóra głowy też zresztą jest w gorszym stanie. Niestety tutaj za dużo nie zdziałasz jeżeli robisz to złymi środkami, mocną wodą utlenioną, albo jakąś g...farbą. Wax, lub domowe metody (jajko+ oliwka + cytryna), zero prostowania przez jakiś czas, suszenia i moze coś z tego wyjdzie...albo wyjdą te, co zostąły.

Gość jak rozjasnilam to mi
garsciami wychodzily a po umyciu byly sfilcowane i ciagnely sie jak guma to byla masakra jednym slowem. ale teraz juz jest spoko:)

Gość ..20.
Ostatnio juz nie farbuje sama tylko jak juz pasemka u fryzjera... i do tak by robił 2 kolory typu blond braz i zostawiał tez moje włoski naturalne ... a chyba tak zrobie by zrobic sobie wiecej brazu bo blond strsznie mi je zniszczy ..

Gość lknjskjnkj
polecam ampułki radical włosy mniej wypadają i szybciej rosną

Gość ja nie chodze do fryzjera
bo zawsze mi spierdoli wlosy , niezaleznie do jakiego pojde. wole sobie sama zrobic i mam mniej zniszczone niz po wizycie u fryzjera.