Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2009 tak, by móc zapisywać zmiany? :O obeszłam zabezpieczenia, we właściwościach wpisałam siebie mam to na swoim ale nie mogę zapisywać zmian wszystko legalnie administrator sieci na urlopie :O help :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2009 no nikt mi nie pomoże??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadzwonić zapytac o hasło Napisano Wrzesień 27, 2009 jak wróci to sobie zmieni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Lusi :) ...moze przenies jescze raz przy uzyciu pendriva .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki masz sys Napisano Wrzesień 27, 2009 w xp masz taki folder na C Documents & settings - ALL USERS i w tym all sa współdzielone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Semper fi 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Spróbuj udostępnić te foldery dla tego drugiego użytkownika. Daj temu drugiemu użytkownikowi udostępnia administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2009 mam hasła do obu kont jestem komputerowo słaba :O mam popsute wejscie usb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to przeloguj się na admina Napisano Wrzesień 27, 2009 dzizas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach