Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość before you judge meeeee

CO ZROBIC Z NIM??3 LATA RAZEM

Polecane posty

Jestem 3 lata z moim facetem.Oboje mamy po 21 lat.Na poczatku wiadomo,wszystko pieknie,ladnie.Ciagle wyznania milosci,pocalunki,wypady do kina,dbal 100% o higiene..A teraz-calowania nie ma,bo nie lubi,jak juz to wszystko sie dzieje na sile,On sie przymusza.Zero kina,restauracji,jak juz to z mojej inicjatywy.W seksie co tu duzo mowic-jest beznadziejnie.Sam seks ok ,ale ta gra wstepna o ludzie!Dla niego istnieje tylko minetka;/On nie rozumie,ze ja kcham calowanie po szyji,uszach,karku,itd.Przez te 3 lata ani razu nie mialam orgazmu.Malo tego - przestal sie golic ,czesto przychodzi z zarostem.Nie goli pach,gdzie kiedys to byla norma.Kiedys zawsze tak pachnial,a teraz?!I najlepsze jes to ,ze zaczal przy mnie...puszczac baki!!!I to nie tak normalnie,ze sobie siedzimy i ups!Ale on sie rozkracza,piernie i zaczyan to wachac i sie smieje i mi tez kaze to robic;/ Wiem,ze to smiesznie brzmi,ale On wlasnie tak postepuje!Na poczatku bylo,,haha'',ale teraz mnie to nie bawi,a jedynie odtraca;/Pierdzi i wacha to.Cieszy sie jak dziecko.Ostatnio nawt w czesciu seksu mi piernal;/I jeszcze mowi,ze ja sie jak paniusia zachowuje,ze zero luzu we mnie;/Jedyne zalety to takie ze nie pali,nie bluzni,ale czesto mnie denerwuje takim zachowaniem ,ze jak zobaczy panne w tv to robi ,,MMm'' i sie smieje,ze ja sie wkurzam;/faktycznie ,bardzo zabawne....Co ja mam z Nim zrobic :(?Kocham Go strasznie,ale czuje jakby byl starym dziadem :(

Gość -bin laden-
Przez te 3 lata nie miałam orgazmu - a miałaś kiedykolwiek w ogóle ? ;)

Gość o rany mam tak samo
z tym pierdzeniem. kłaki tez potrafi zapuścic ale zaraz go gonie zeby ogolił dżordża dabelju busza , tez mi brak czułosci, pocałunków itp ale my jestesmy juz prawie 7 lat i chyba mi to wszystko juz obojetne jest

No wlasnie nie mialam porzedniego chlopaka,to moj pierwszy :(

Gość AP AP AP AP
Musisz sie zastanowic czego tak naprawde chcesz i czy warto sie meczyc, gdy jestes nieszczesliwa. Jezeli teraz juz przeszkadza Ci tyle rzeczy- to po co sie meczysz? Odpowiedz na pytanie juz znasz.

Gość ellaellael
Wiesz, kiedys slyszalam takie zdanie, ze zwiazek zaczyna sie wtedy, kiedy zaczynacie przy sobie puszczac baki :D Nie no ale tak powaznie - w koncu kurna kazdy ma gazy. Owszem, nie trzeba ich ujawniac w towarzystwie. Ale jestescie razem od 3 lat, to duzo czasu zeby zaczac akceptowac siebie nawzajem. Co do gry wstepnej to pogadaj z nim, w koncu chodzi o to, zeby wam obojgu bylo dobrze. A Ty podczas tej gdy czy seksu jestes aktywna czy bierna? Nie goli pach? To problem? Mnie by nie przeszkadzalo, lubie normalnie owlosionych facetow, a nie wymuskane lalki. No i zarost tez moze byc :) Ja bym nie rzucala, napisalas przeciez ze go kochasz - wiec skoro kochasz, to czemu chcesz sie unieszczesliwic?

Gość kalamaryna
ja kiedyś powiedziałam jednemu facetowi, że nie lubię się całować. a powiedziałam tak, bo całował KOSZMARNIE + śmierdziało mu z ust. ;/