Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka94

kolczyk w pępku

Polecane posty

hehe ale i tak ich nie bede robic;) po pierwsze nie chce miec kolczykow na twarzy po drugie nie posiadam "doleczkow":P a po trzecie tego bolu bym nie zniosla

No, bolu boje sie najbardziej... ale to jedyne miejsce, gdzie jeszcze moge sie na twarzy przekluc, bo na innych miejscach niz warga nos i polik to jakos mi nie pasuje :D

nie wiem czy bede nim robic zalezy co mi doradzi ta pani w studiu;) to jest znajoma mojej fryzjerki wiec...nie mam sie raczej czego obawiac:D kolczyki sa spoko:) w przyszlosci chcialam zrobic sobie tatulaz w dolnej czesci kregoslupa ale ta widaczna czesc;) ale teraz sadze ze zrobie sobie biotatulaz taki co schodzi po kilku latach:D:) ale to za kilka lat....

tez marzy mi sie tatuaz ;) Ale musialabym dokladnie obmyslic miejsce - poniewaz nigdy nie wiem, gdzie bede mogla pracowac. Na wszelki wypadek musi byc latwy do ukrycia ;) I oczywiscie, co wytatuuje ;) Myslalam, zeby to sobie zrobic na 18, ale to juz tak niedlugo...:P

aaaaa:D:D do tatulazy przekonal mnie jeden program Miami Ink a potem La Ink:) to sa programy ktore leca na discavery travel & world i na jakims innym discawery;) polecam ten program swietny!!:)

Dorotka---> tez oglądałam ten program :) momentami świetny. ale tatuaży robić sobie nie zamierzam. chociaż podoba mi się strasznie tatuaż Nany Osaki :P boski kwiat lotosu.

obejrzałaś całą Nanę? :P moja przyjaciółka chciałaby sobie zrobić właśnie takiego Rena ;) ja wolę programy na zone club ;) najlepiej springera :classic_cool: i next z MTV :P

aha:P:) ja naprzyklad lubie: J***** and Kate + 8 (nie pamietam jak sie ten facet nazywaxD), ten program o tych malych ludziach, o sukniach slubnych,o zyciu multimilionerow, no i oczywiscie Miami Ink i La Ink:D:D:)

narzeczona dla milionera też czasem fajne xD albo klub niegrzecznych dziewczynek ;)

Gość lovlovlov
Ja mam 15 kolczyków, w pępku też mam, i nie byłam w studiu, przyjaciółka mi robiła, nic nie zapłaciłam, a wszystko jest w porządku :P zresztą wszystkie kolczyki robimy same.. tatuaż też mam :P

Gość lovlovlov
u góry pleców pomiędzy łopatkami napis: ' Sweet Idiots '