Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham i mecze się

Czy my do siebie pasujemy?

Polecane posty

Gość kocham i mecze się

Brakuje mi rozmów:( wiem,ze mnie kocha itd to czuję i ostatnio dowiedziałam się od jego matki jak ją poznałam,że on taki cichy własnie jest w przeciwieństwie do całej rodzinki.Boję sie z nim rozmawiac o związku i przyszłości a jak odzywa się kolega którego słabo znam to potrafimy wprost gadać parę godzin o WSZYSTKIM,dokładnie,o dzieciach,o rodzinie,muzyce,studiach... jestem załamana nie chcę męczyć chłopaka wciązmu powtarzając że za malo rozmawiamy ale męczę się strasznie jak nie wiem co mu tam w głowie siedzi,o czym marzy..

Gość kiepsko to widzeee
ja z moim mam podobnie,tyle ze my juz z soba troszke jestesmy.Poczatki byly wspaniale..gadalismy ciagle ,nie brakowalo nam rozmow o wszystkim i niczym a teraz? wraca z pracy i albo sobie gry wlaczy albo cos na necie robi..ja w sumie tez zamulam sie jakos..i potrafimy nie gadac z soba nawet godzine! masakra jakas...tez mu mowilam,ze trzeba z soba gadac,o problemach a nie tlumic w sobie o wszystkim jak kiedys..ale poskutkuje na troszke i znowu te milczenie ..meczy mnie bycie z nim....nie wiem czy jest sens to ciagnac dluzej;(

Gość kocham i mecze się
współczuję bo to wygląda na wypalanie się :o u nas po prostu spotkali się introwertycy,on cichy i zamknięty a ja tez boję się uzewnętrzniac,jest o niebo lepiej niż w porównaniu z początkami,2lata temu jak się poznaliśmy gadaliśmy tylko o pierdołach ale teraz tez mi brakuje głębszej więzi....nie wiem czy walczyć czy dać mu spokój

Gość kiepsko to widzeee
dac mu spokoj,tzn>?myslisz o odejsciu?? No u mnie na pewno wypala sie milosc..czuje to On pewnie tez...nie chce mi sie tkwic w takim zwiazku...ale odejsc tez nie umiem..masakra jakas no:0

Gość kocham i mecze się
nie chcę odchodzić...mimo że pewnie niejedna by odeszła już bo w tym związku jest za mało emocji,to naprawde świetny facet ale brakuje mi uczuć,rozmów.. chce ze mną zamieszkać,ale jak mogę z nim zamieszkać prawie go nie znając po 2 latach?