Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez rozowe okulary patrze

Żal mi was kobitki

Polecane posty

Gość przez rozowe okulary patrze

jak jestescie same to jest wam zle, jak macie facetow to tez nie lepiej bo okazuje sie ze facet to nie ksiaze z bajki, swoje wady ma. Ze sie nie stara tak jak kiedys, ze nie daje kwiatkow, ze napewno zdradza i w ogole jes do niczego. CIESZCIE SIE TYM CO MACIE!! Jezeli zalezy wam na fcecie to tez okazcie odrobine zainteresowania. Mowie to jako kobieta, nie wyobrazam sobie zeby to tylko moj facet byl w obowiazku dbania o nsz zwiazek. wiadomo, mija pierwsze pol roku, pierwsza fascynacja tez. ale trzeba utrzymywac romans i nie popadac w rutyne. jezeli tak wam zle to zerwijcie i nie meczcie tutaj normalnych ludzi swoimi depresjami.

Gość oczy nieba
masz racje.. jak się ma źle jak się nie ma jeszcze gorzej... takie już jesteśmy marudne

Gość -bin laden-
To fakt. Ciężko jest kobietom dogodzić bo jakby facet nie robił, to i tak żle.

Gość mnie możesz nie żałować
Zawsze było mi dobrze, i w małżeństwie i teraz kiedy jestem sama :D Umiem cenić to co mam...

To co napisałaś jest słuszne bo i wśród kobiet są księżniczki które bujają jedynie w obłokach i każda zmianę w tym swoim śnie skupiają histerią aż do zaplucia się. A ciszyć się tym co ma tylko wtedy gdy wiedziało co się bierze. No i jak się cieszyć gdy okazuje się że facet to jednak beznadziejny jest. Czy tedy tez trwać przy nim? W wielu przypadkach ryba psuje się od głowy...