Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alek1wielki

zerwanie z kobietą

Polecane posty

Cześć , to zaczęło się pod koniec wakacji u mnie na grillu była u mnie dziewczyna której najwidoczniej wpadłem w oko , ja nie szukałem dziewczyny ale ona najwyraźniej tak . Zaczęliśmy chodzić ze sobą szybko okazało się że to był dla mnie strzał w dziesiątkę jest piękna , zwariowana . Byliśmy parę razy w pubach i na herbatce było cudownie oboje pożądaliśmy my siebie . Bardzo denerwuje mnie u niej to , że gdy widzi jakiegoś znajomego zawsze całuje go w policzek a gdy jesteśmy sami wspomina coś o swoich byłych . Nigdy jej tego nie powiedziałem co mnie w niej boli i nie chce żeby się dla mnie zmieniała , więc postanowiłem , że zerwę z kobieta w której się zakochałem . Na ostatnim spotkaniu z nią uświadomiłem sobie , że to niema sensu ciągnąc tego dalej , nie wiem czy nie napiszę do niej , żeby wpadła w jakieś miejsce i powiem do niej to co mi się nie podoba , po czym oznajmnie , że to koniec , mimo iż wciąż jestem w niej zakochany .Pomóżcie nie wiem czy zostać z nią i wyjaśnić sobie wszystko , czy po prostu skończyć to wszystko .

Gość mklove
Ło matko,facet,nie wariuj!Ile Ty masz lat?Chcesz zostawic dziewczyne tylko dlatego,ze jest otwarta,kontaktowa,ma znajomych których lubi?Nie przeginaj.I dobrze radze z własnego doswiadczenia-powiedz jej o co chodzi,porozmawiajcie.Nic na tym nie stracisz,a mozesz wyjasnic sytuację.Ona nie wie ze to Ci przeszkadza-a skoro nie wie,nie moze nic z tym zrobic.