Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość patsewnu
czułam się jak przed okresem

Jedyna radą jest wytrzymać 9 miesięcy. może zadaj konkretne pytanie bo skąd mamy wiedzieć co cię męczy? A symptomów jest tyle, ile kobiet. Całą noc by wymieniać a i tak się pewnie wszystkiego nie spisze.Swoją droga internet zasypany jest radami w podobnym stylu.

Gość wiNnA002
dokładnie jak przed okresem!! bolące piersi nawet kłucie w jajnikach. i o dziwo lody o 12 w nocy;)

ja np mam mocno zaznaczone żyły na biuściku oraz przy brodawkach porobily sie drobne krostki czy to normalne??

Gość wiNnA002
Miałam też plamienia myślałam że to okres będzie lada dzień.A to było poronienie zagrażające:( leżałam w szpitalu i jest już ok

Gość wiNnA002
Tak z tymi żyłkami to normalne,jak mam tak opuchnięte i wrażliwe piersi że bolą nawe przy kąpieli.A to jest wczesna ciąża

Gość wiNnA002
jak to biochemiczną?? czyli twuj organizm wytwarzał hormon ciążowy ale tak naprawdę nie byłaś?

Gość wiNnA002
Dziękuję bardzo:) przyda się wsparcie nawe duchowe:D

nie nie jest sie w ciazy tylko organizm szybko usuwa dzidzie w wielu przypadkach nawet kobieta nie wiem o tej ciazy

ciąża biochemiczna to zatrzymanie jej rozwoju na b wczesnym etapie, czyli np dodatni test ciążowy i araz potem krwawienie w terminie lub w okolicy terminu miesiączki. potocznie nie nazywa się tego poronieniem bo nie ma 100% gwarancji co do istnienia ciąży (brak widoczności arodka na USG a wartość hcg jest zwyczajowo na tyle niska, że może być mylona z wieloma zaburzeniami).

Gość wiNnA002
Dziękuję za odpowiedz nie wiedziałam o tym. Na szczęście swoją fasolkę już widziałam :D