Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdos

Jak można dopuścić, ze kobieta mając dziecko ma je z CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość Gdos

ktory nie jest jej męzem?! Dla mnie to totalny brak odpowiedzialności, chociaz cywilny mogli by wziąc. Jak tak mozna w ogóle żyć?

Gość zdarza sie...
to wola boża🖐️

Gość 467u90
CYWILNY TO NIE JEST SLUB TYLKO KONTRAKT w oczach Boga takie osoby po kontrakcie nie sa malzentwem tylko ,,sie bawia w meza i zone...!! zapamietajcie sobie to do jasnej cholery polaczki posrane!! :O

Gość adelajda.
to na kwicie z koscielnego Bóg stawia pieczatke?

Gość chmurka z piany
buahahaha, żal mi Ciebie, autorko/autorze!

Gość Halinnnnna
a mi żal tych wszytskich niedorajd zyciowych, które wpadły i sa tak beznadziejne, że nikt z nimi nie chce sie wizać. buahahaha

Gość niezamezna
mam 2 dzieci i nie mamy slubu i jest nam dobrze a jestesmy juz ze soba 15 lat nam papierki nie sa potrzebne

Gość Halinnnnna
papierki nie potrzebne puki rozwodu nie będzie. Jak mozna byc tak naiwnym?

Gość life is brutalllllllllll
ty Halinaa lubisz papierki;) o dysleksji tez pewnie masz:classic_cool:

Gość Halinnnnna
pewnie ż mam. A Ty pewnie też masz żółte- na głowę.

Gość niezamezna
nawet zonaci sie rozwodza na to nie ma reguly

Gość Halinnnnna
no to przeciez o to chodzi. Bez papieru nic nie dostaniesz, bo niby i za co?

Gość niezamezna
Halina - niedorajda zyciowa chyba sama jestes i masz zanizona inteligencje bo piszesz bzdury

Gość Halinnnnna
niezamęzna- jestes głupia jak but i jesteś zapóźniona w rozwoju o kilka lat. Ktos Ci sprzedał bajeczki o pięknym związku bez paieru a ty to kupiłas jak pierwsza lepsza i jeszcze dwójke dzieci zrobiłas! To trzeba mieć równo zjechany beret!

Gość niezamezna
zobaczymy jak twoj slubny cie wydutka czego ci nie zycze to zostana ci tylko slubne wspomnienia ha ha i wtedy zobaczymy kto zostal wydymany ha ha

Gość Halinnnnna
wydymana moja droga to jestes Ty i to przynajmniej 2 razy. a Ciebie nie dośc że wydyma to puści z torbami, trzema- po jednej na łebka o ile do tego czasu nie dorobisz się większej gromadki, buahahahahaha

Gość niezamezna
wlasnie moj nieslubny krolewicz niezle sie z ciebie i twej glopoty usmial a nieprzyszlo ci nigdy do glowy ze niezonaci tez chca miec dzieci a jakby mnie chcial zostawic to dawno juz by to zrobil a wiesz my nawet przyjmujemy kolede i nasze dzieci byly przy komuni i jakos ksiadz nam nie robil pod gorke A tak na marginesie musisz byc cholernie zakompleksiona ,skoro uwazasz ze kazdy chlop jak zyje z kobieta bez slubu to ja zostawi i pusci z torbami zal nam ciebie

Gość tak sobie myślę....
niezamężna przynajmniej oszczędzi sobie nerwów i kasy przy ewentualnym rozstaniu, wielki to plus Niestety, papierek[czy to świecki, czy kościelny] szczęścia nie daje

Gość Współczuję-
Że twoje dzieci były przy komuni. Ja zamierzam moje przygotować do przyjęcia komuni po co mają stać przy i patrzeć.

Skoro ma się dziecko z jakimś facetem to nie znaczy że ten facet cokolwiek jest coś wart. Wielu potrafi "zrobić bobasa" ale już żyć w związku opartym na zdrowych relacjach nie. I choć wciąż presja środowiska każe kobiecie wiązać się z ojcem dziecka to uważam że w wielu przypadkach jest to szkodliwe, zarówno dla kobiety jak i dla dziecka. Bo facet wiadomo, będzie robił i tak co sobie chce a na kobietę spadną wszelkie troski i obowiązki. Zwiąże się z nim węzłem małżeńskim i niejako uzależni się, będzie na zawsze tkwiła w związku, który albo nie daje jej miłości albo wręcz toksycznie wpływa na nią i na dziecko. Tak więc dziecko nie może być powodem do ślubu, bo związek to poważna sprawa wymagająca dojrzałości obydwu partnerów, poznania się i "sprawdzenia się". Związek to nie kupno produktu na rynku. A ojca rola nie ogranicza się li tylko do płodzenia ale tez wychowania. Oczywiście pisze to wszystko mając na myśli typowe przypadki jakich są na pęczki. On mówi że kocha, ona mu daje, są głupi lub nierozważni i wpadają... a potem z powodu dziecka wiążą się pospiesznie i... i to bardzo często koniec bajki... Bajki o miłości i spełnieniu.

Gość co to za obłuda
jak możesz swoje dzieci wysyłać do kościoła, albo na siłe wysyłać do komunii? Takas wolna i wyzwolona daj im też wybór a nie sama wybierasz z życia to, co ci najbardziej pasuje jak rodzynki z ciasta. Żyjesz w grzechu i do kościoła chodzisz a co gorsza tym grzechem się szczycisz jakby to było jakies epokowe osiągnięcie cywilizacji. Ależ Ty głupia i do tego bezczelna!

Gość a ja uwazam

Gość a ja uwazam
ze nie masz racji ile ludzi chodzi do kosciola i udaje katolikow a po wyjsciu z kosciola leca wiazanki ,jest alkoholizm wyzwiska i przemoc to kto tu jest obludny,ale oni nie zyja w grzechu bo pobozemu ha ha niezamezna wcale sie nie szczyci ze zyje bez slubu naucz sie czytac ze zrozumieniem jej chodzi ze czy sie zyje z papierkiem czy bez to ludzie sie rozchodza na to nie ma regoly a to ze chodzi do kosciola to jej sprawa i basta

Gość chcialabym
zyc bez slubu niestety zyje z alkoholikiem ktory nas wyzywa w niezdrowej atmosferze i wierzcie mi zazdroszcze niezameznej bo ja juz nie mam sily niestety slub niczego nie zalatwia szkoda ze nie moge cofnac czasu bo nie wyszlabym za maz,wolalabym zyc bez slubu ale szczesliwie gdzie przysiega skladana przed bogiem ,ze mnie bedzie kochal i szanowal niemowiac juz o wiernosci malzenskiej -to sie nazywa OBLUDA