Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9989765543678976

W jakim stopniu znacie angielski?

Polecane posty

szat de fak ap :P aj noł beter :P przestancie, zgrywam sie :P moj inglisz jest ciulowy :O:classic_cool:

Gość my firts name Angelene
pobijcie sie

Gość bajobongo heyyyyyyyy
if your grama is "very good" then im sure u know that u should have use " very well" not "very good" on the end of the sentence:)

Gość bajobongo heyyyyyy
e ja tez sie wydurniam:) nie to, ze sie czepiam taka juz mam chujowa nature sorki

o matko przeciez dziewczyna jaja robi i fajnie jej wychodzi, co sie czepiacie poligloci - kazdy robi bledy - wiecie jakie ja po polsku robie? :)

spoko hehe. moj angielski tak naprawde jest slabszy niz myslalam 😭 ale z obcokrajowcami spokojnie sie dogaduje :classic_cool:

Gość my first name Angelene
ja zawsze wytykam ortografy na kafe :o robie to po pomaranczu oczywiscie :P

Gość bajobongo heyyyyyyy
najwazniejsze to sie dogadac, a gramatyka wychodzi z czasem i osluchaniem. ja z wlasnego doscwiadczenia wiem, ze ludzie ktory sie w szkole uczyli angielskiej gramatyki w zetknieciu z kims kto jest anglojezyczny z urodzenia i tak zapomina o gramatyce:) a Twoj angielski Koldra jest dobry, nawet bardzo, bledy ktore popelniasz sa typowe, wiekszosc je robi:)

a myslicie, ze jak ja wytykam ortografy to pod swoim prawdziwym czarnuchem? :classic_cool: tez po orendżu jade :P a kordła to taka chwilówka :classic_cool::P

bajobongo heyyyyyyy, serio mowisz? 😭 :) a jestes anglistka? jak tak to jestem z siebie dumna :classic_cool::D

Gość bajogongo heyyyyy
nie jestem anglistka ale mam certyfikat, meza irlandczyka i pracuje jako konsultant przy tlumaczeniach wiec troche doswiadczenia z jezykiem mam:) i mowie serio, nie doluj sie moim czepialstwem, jak juz mowilam mam chujowa nature:) za to moze zapamietasz i jak bedzie rozmawiala z anglojezycznym to Ci sie to przyda;)

Gość jngjljsz
Łot hepend on kafeterja, stejs in kafeteria.

no ja sobie jakoś tam daję radę, zdecydowanie więcej rozumiem niż jestem w stanie powiedzieć, ale wynika to bardziej chyba z mojej bariery psychicznej niż w braku słownictwa, zapisałam się na kurs ostatnio do Axona, bo widziała opinie, że tam się dość mówi na zajęciach i staram się jakoś walczyć z moją barierą. Wy tez tak macie, ze jak zaczynacie mówić, to Wam zawsze slów brakuje pomimo tego,ze dobrze je znacie?