Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek86

Czy ona...

Polecane posty

Gość Tomek86

na prawde mnie lubi ? nie mam z nia ostatnio kontaktu , tylko internet . nie zawsze kiedy jest sie odzywa . jak sie nie odzywalem kilka dni to napisala i pogadalismy przez dluzsza chwile ( bo na ogol to ja zawsze zaczynalem rozmowe) no ale ilez mozna , niech i ona sie w to zaangazuje.czy to blad? na poczotku bylo milo , fajnie , bylo widac ze jest mna zainteresowana. ale teraz widze jest inaczej. nie wiem co robic??????? ://///

Gość bylo nie wsysylac jej
swojego zdjecia :P

Gość Tomek86
Tyle ze ona mnie widziala na real, spedzilismy razem niezapomniana noc. potem jeszcze przez tydzien bylo milo. a teraz wszystko przygaslo :( prosilbym o odpowiedz damska czesc forum co zrobilem nie tak ?

Gość zupapomidorowa
Może się wstydzi? Nie wie, jak zacząć? Nie lubi przeszkadzać? Jest wiele możliwości. Może po początkowych staraniach uważa, że teraz twoja kolej? A może tobie wydaje się, że wszystko zmierzało w dobrym kierunku, a ona to odebrała inaczej? :)

Gość a mejbii
rażą ją popełniane przez ciebie błędy ortograficzne tak, na pewno to koniec chyba ze popracujesz nad tym :)

Gość Tomek86
poprawka. poczatku nie jest wstydliwa , a zaczac wie jak zaczac , bo nigdy jej to problemow nie stwarzalo. nie chce sie narzucac, byc nadgorliwym ciagle piszac do niej , ale po prostu widze ze ta rozmowa przebiega calkiem inaczej jak wczesniej :/ to raczej jest tak ze wydaje mi sie ze wszystko zmierzalo w dobrym kierunku , ona tak samo myslala , ale teraz sie wszystko popsulo . a mejbii: ok mamo ;)

Gość a mejbii
no dobra widze ze nie jest z toba(z ortografia) wcale zle :) no tooo ...ona widocznie ma innego ;)

Gość Tomek86
nie miala nikogo i teraz tez nie ma nie ukazywalem wobec niej jakis uczuc. ale ja poczulem cos do niej , i teraz nie wiem o co chodzi ze jest tak jak jest :-///// prawilem komplementy.. ale nie za duzo i nie za czesto , i nie byly to komplementy typu ale jestes piekna, podobasz mi sie , byly to innego typu komplementy , komplementy ktore rzadko uslyszec od faceta:-P bylem mily wobec niej ... moze jest tak jak wiekszosc kobiet , ktore lubia zimnych drani ? mozecie mi powiedziec czy jezeli uczucie bylo na poczatku , byla ta chemia;-N potem to uczucie wygaslo , to jest taka mozliwosc ze uczucie powroci ? ze znowu cos do mnie poczuje ?

Gość Tomek86
zyje tu ktos?

Gość Tomek86
... nie spijcie ! ! ! !

Gość nie śpimy
:P Jeżeli było między wami uczucie i chemia(hipnoza na maxa):P to kocha nadal;)

Gość Tomek86
hipnozy na maxa nie bylo , ale po prostu moge stwierdzic ze cos tam czula do mnie .. zachodzila ta chemia .. nagle wszystko ucichlo \ przygaslo czyli mam rozumiec ze ona nadal cos tam czuje do mnie ?

Gość nie śpimy
Najlepiej będzie jak ją zapytasz otwarcie, co czuje;)

Gość Tomek86
tak prosto z mostu ? co jezeli powie ze traktuje mnie jako kolege albo jako przyjaciela ? wychodze z takiego zalozenia ze albo wzsystko albo nic .. nie wiem czy to dobrze podejscie

Gość nie śpimy
oczywiście tak prosto z mostu...po co owijać i zastanawiać się... Przynajmniej będziesz wiedział, na czym stoisz;)

Gość jlj
wiesz co tomuś - może ma taki charakter jak ja - ja nie lubię facetów bo to wredni egoiści ale jak każdej kobiecie czasami brakuje mi faceta, bliskości i czasami daję się ponieść uczuciu a że jestem bardzo ładna to faceci do mnie lgną(pustaki cholerne - tylko to się dla nich liczy) potem jakoś to zauroczenie mija - i ja nie robię tego specjalnie - nie umiem się angażować na nikim mi jak do tej pory naprawdę nie zalezało - tylko tak przelotnie, krótkotrwale - pewnie wynika to z faktu że mój ojciec był takim męskim chamskim samcem i zawsze miał mamę w garści i ja jakoś się wypaliłam, nie umiem sie poświęcać , kochać i pewnie to się nie zmieni- sama mam spieprzone życie chociaz na pierwszy rzut oka wydaję się dzieckiem szczęścia, i potrafię spieprzyć życie komuś - moim zdaniem jej na tobie nie zalezy tak jak tobie na niej i raczej nie licz na zmianę tylko sobie odpuść- nie męcz jej już swoim towarzystwem i zniknij

Gość Tomek86
ta o ktorej mowa nie jest modelka czy tez super ladna. fakt podoba mi sie , bo nie zabiegalbym tak o nia. dlaczego piszesz ze jej na mnie nie zalezy ani mi na niej ? bylo badanie naukowe w ktorym stwierdzono ze zauroczenie trwa 2 lata. ale ile w tym prawdy to nie wiem nie meczyc jej swoim towarzystwem ? czyli to ze jest jak jest oznacza ze ja mecze ? :-////// Zniknac od tak ? i po prostu sie nie odzywac ani nic ? jak to ona odbierze ? na poczatku kiedy sie nie odzywalem to pytala dlaczego sie nie odzywam .. teraz cisza trwa nawet i 3 dni , ale juz teraz sie tak nie angazuje. nie wiem czy to dobrze?

Gość aaaaaasaaaaaa
nie ukazywalem wobec niej jakis uczuc. ale ja poczulem cos do niej , i teraz nie wiem o co chodzi ze jest tak jak jest :-///// prawilem komplementy.. ale nie za duzo i nie za czesto i może w tym właśnie problem że ona nie wie czego ty chcez, czeka aż się zdecydujesz

Gość aaaaaaaaasaaaa
zanim spytasz ją co czuje najpierw powiedz jej co ty czujesz

Gość Tomek86
ale jak ? przeciez nie powiem jej tego prosto z mostu. ej sluchaj czuje do ciebie (to to i to) ??? :/

Gość jlj
widzisz po tym co piszesz właśnie wnioskuję że jej nie zalezy - nie odzywa się, w sumie to ona cie olewa - ja też tak robię- nie mówię wprost "żegnaj Gienia" ale olewam, nie odzywam się, nie odpisuję czasem albo dopisuję po paru godzinach zdawkowo i od niechcenia i jakos samo się urywa, moge się oczywiście mylić ale najlepiej będzie jak jeszcze tak dla pewności napiszesz jej coś miłego , albo zaproponujesz coś i poczekasz na reakcję a jak ona znowu ciebie zbędzie to sobie odpuść - jak jej będzie zależało to sama się skontaktuje a jak nie to znaczy że chciała cię spławić - wtedy sobie ją daruj - i nie angażuj się - uczucia to bujda, nie ma czegoś takiego jak miłość - to wszystko mija przy byle problemie - ten kto się nie angażuje ten wygrywa i zawsze jest górą w związku - nikt i nic nie jest w stanie go zranić - słabeusze i mazgaje zawsze przegrywają i są przy tym tacy żałośni

Gość sdfsdg
z tego co piszesz wnioskuje że cę nie zbywa, a poprostu nie wykazuje inicjatywy. Może uznała że za bardzo ci się narzuca i chce żebyś ty się trochę postarał. Tym bardziej że piszesz że nie okazujesz uczuć, czas najwyższy je pokazać. Przy kolejnym pisaniu wspomnij o tym ,że lubisz z nią pisać,że tęsknisz ,że chciałbyś ją zobaczyć. Pokaż jej że tobie zależy, to ona też ci pokaże czy jej zależy czy nie.

zazwyczaj jak ludzie idą do łóżka poznając się przez neta i znając się niedługo szybko wszystko się wypala i gaśnie. Jeszcze był za słaby płomień i szybko się wypalił, nie poczekaliście aż się rozhula i stanie się niemal niezniszczalnym żywiołem :). ale nie mówię że to przekreślone. pogadajcie na żywo.

Gość Tomek86
no wlasnie , nie wykazuje inicjatywy wiec przystopowalem troche .. chce cos zrobic , ale tak zeby nie widziala ze strasznie za nia szaleje i ze nie widze swiata poza nia .. bo nie tedy droga .. chce to robic jakos stopniowo , ale piszac do niej przy nastepnej rozmowie ze lubie z nia pisac, ze tesknie, ze chcialbym ja zobaczyc , jest w porzadku ? powiedzcie mi takze czy mozna wypominac rozne rzeczy kobiecie ? gdy na przyklad cos zapomnie ?

Gość Tomek86
poznalem ja na real jak juz pisalem wczesniej. jak szybko sie wypalil? ja caly czas czekam az ten promien sie rozhula ale on zamiast sie powiekszac to z biegiem czasu malał :////

a Tomek, to może tamto co ja przeczytałam to był jakiś podszyw. Nie ważne tak czy inaczej, kobiety lubią być adorowane i lubią mieć pewny grunt pod stopami, nie lubią się narzucać. Mów jej że tęsknisz etc jak już powiedzieli wcześniej. Co chcesz jej wypominać?

Gość Tomek86
to ze nie odpisuje ?

Gość gdffd
nic nie wypominaj, tylko daj odczuć że ci na niej zależy i że chciałbyś spędzać z nią więcej czasu. Nie musisz jej od razu mówić że za nią szalejesz, ale niech wie że nie traktujesz jej jak zwykłej koleżanki. I tak mów jej że tęsknisz itp.