Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocne marki

co może oznaczać sen w którym spadają samoloty

Polecane posty

Gość nocne marki

często mi się to śni niebo a z niego spadające samoloty Też tak macie? Co to może oznaczać ?

Gość sen ten oznacza wojnę
III wojna światowa wkrótce

Gość Senny Leming
No to co że wzrośnie? rosja się ucieszy bo lepiej sprzedawać rope po 200 dolarów za barylke niz za 50 :) USA się uciesza bo dolary których nadrukowali ostatnio w ilościach zatraważających zostana ściagnięte z rynku - wszelkie transakcje kupna ropy sa zawierane w $ tylko iranu szkoda no ale źli ludzie już wydali na ten kraj wyrok

Gość nieszczęścieee

Sny o katastrofach lotniczych oznaczają, że otrzymasz jakąś ważną wiadomość. U mnie zawsze się sprawdza.

Gość eeeeetam - mnie już kilka razy
śniło się, że widzę spadający samolot, ale nic szczególnego się nie zdarzyło :)

Gość nocne marki
często mam takie sny ze samolotami przeważnie raz w tygodniu mi sie śnią i czeto sni mi sie burza jak pioruny spadają na ziemie

"Pędzą nad głową człowieka, przelatują obok jak strzała i wprowadzają zamieszanie. Czerwone samoloty mają związek z seksem, z popędem płciowym, który może stać się chorobliwy. Nie zależnie od koloru, samoloty symbolizują strach, który należy rozumieć jako ostrzeżenie duszy przed nadmiernie wesołym trybem życia. Lot samolotem to uwolnienie się od jakichś ciężarów. Choć samolot jest najszybszym w świece środkiem lokomocji, nie budzi nadziei z superprędkością, dusza uważa, bowiem, że latanie jest bardzo niebezpieczne. Lot można tłumaczyć pozytywnie jako przychodzące nagłe oświecające myśli." źródło: http://sennik.wieszjak.pl/sennik/

BURZA "Może być symbolem czegoś oczyszczającego i zwiastunem przemiany. Jest więc sygnałem, że czas najwyższy na zmiany. Burza może być również metaforą życia w tyranii, a także uosobieniem problemów świata zewnętrznego i otoczenia, w którym żyjemy." źródło: http://sennik.wieszjak.pl/sennik/

Gość nocne marki
Dzięki Najahaje2 w pewnym sensie to sie sprawdza bo mam problemy które wynikają z mojego trybu zycia