Roobaczek86 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Hejka, od dziś postanowiłam stosować testy owulacyjne. Staramy się z mężem o dzidzie już 10 miesięcy i postanowiłam wspomóc się testami owulacyjnymi. Dziś jest 11 dc a cykle mam ok 30-32 dniowe. Mam nadzieje że mi pomogą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a sprawdzałaś Napisano Wrzesień 28, 2009 a sprawdzałaś u gina czy w ogóle masz owulację ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobaczek86 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Jeszcze właśnie tego nie sprawdzałam. Myślałam że przez 3-4 miesiące skorzystam z pomocy testów owulacyjnych a jak nic z tego nie wyjdzie to pójde do gina żeby spradził co jest grane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 10miesiecy Napisano Wrzesień 28, 2009 10 miesiecy to dosc dlugo i jeszcze nie stosowalas testow ani owulacji u ginekologa nie sprawdzalas? Podziwiam cierpliwosc i wiare. Zycze najlepszego. Ja za tydzien zaczynam testy owulacyjne po 4 miesiacach nieudanych prob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach