Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena Błotna

Jak załatwić ciotkę? P

Polecane posty

Hejka. Mam pytanie jak mogę dopiec wścipskiej i chamskiej ciotce?sprawa jest bardzo głupia ale niestety prawdziwa.babsko po 50-ce przyczepiło się do mnie,że wolę grać (tak grać proszę Państwa) ze znajomymi a nie z nią i wyzywa mnie od dziwek,buraków,zdrajców,że mam zapomnieć o rodzinie,że przynosze jej wstyd,że dla niej mam mówić na pani bo ona przestała mnie znać za to,że poszłam sobie grać w innym gronie....No porażka ta baba ma coś z głową!Ja na początku nic nie odpowiadałam bo nie chciałam skłócić całej rodziny ale babsko to juz mna pomiata od roku ponad i z dnia na dzień coraz więcej sobie pozwala...Jak mogę ją "załatwić" żeby mi dała w końcu świety spokoj i nie wyzywała przy wszystkich znajomych?Już nie mam siły a nie chcę się zniżać do jej poziomu i też jej wyzywać...

Gość a tak własciwie to w co grać

Gość i tak się o grę wkurza
To co to za gra??

Gość co to za gra
?

Gość dwa jaja na twardo
zaciekawiło mnie... jaka to ta gra? to nie chodź do niej i koniec, a jak ma do Was/Ciebie przychodzić to wychodź albo nie otwieraj drzwi, postoi pod drzwiami parę razy to zmięknie. A co reszta rodziny na to? nie robią kółek na czole cioci?

Gość marikaDx
"a tak własciwie to w co grać" "w grę" haha aleś odpowiedziała na pytanie !

Po co mam pisać konkretnie co to za gra?Moi rodzice sa oburzeni ale mama nie chce się kłócić ze swoim bratem o jego żonkę.Jest to gra internetowa.Ja mieszkam teraz w innym mieście,więc osobiście do mnie nie przychodzi ale wpada do siostry mojej mamy,do dziadków na herbatke i ciasto a za plecami w grze pisze,że my śmierdziele,bez honoru,że nas nienawidzi,że ona uważa tylko rodzinę ze swojej strony i takie tam..

Gość dwa jaja na twardo
moim zdanie powinniście bardzo ograniczyć kontakty z ową ciotką i ostudzić kontakty z resztą konrabandy, którzy obgadują Was z ciotką i są na tyle bezczelni, że Wam to mówią..

Gość ale poyebana rodzinka
bez obrazy. leczycie sie wszycy u tego samego psychiatry ? macie znizke rodzinna ?

Gość jakies dziwne to wszystko
Ty o grze piszesz?? przeciez jest jeszcze swiat rzeczywisty... idzcie sie wszyscy leczyc najlepiej :P

A opcja zablokowania rozmówcy działa? Można ją też zgłosić do supportu. A w realu polecam stanąć twarzą w twarz i powiedzieć przy świadkach co myślisz o jej zachowaniu.

Gość kiciurajda
i dorosli maja czasem nasrane we łbach . Maz mojej kolezanki 28 lat kaze jej codziennie grac w Herosa czy cos podobnego , w czasie gdy on jest w pracy. W ten sposób ja kontroluje bo podobno mozna sprawdzic w jakich godzinach sie grało , a on jest chorobliwie zazdrosny. Czub!

Ponad 2 lata grałam w plemiona, więc trochę rozumiem autorkę. Takie gry działają jak narkotyk - faktycznie ciężko się uwolnić ;)

"co za poyebana rodzinka" ja rozumiem,że sytuacja może wyglądać na zabawna ale taka nie jest.ja próbowałam ciotkę ignorować traktować jak "śmierdzące jajo"ale nie da się..schodzę jej z drogi jak tylko mogę ale jak juz ją spotkam to jedzie sobie po mnie jak chce..ja myslę,że ona naprawdę nadaje się na leczenie jakieś.To jest tylko gra..TYLKO GRA! a ona się zachowuje jakbym naprawdę w życiu ją zamordowała,zgwałciła,pobiła i Bóg wie co jeszcze a mam dość stania jak jakaś "cnotka" i słuchania jej obelg.

no to jak kolejny raz przyjdzie na kawke,to wyjdz z pokoju i zagdaj o co jej biega??zobvaczymy czy w oczy powie ci to samo?