Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

Moja randka-niewypał z netu

Polecane posty

Jak już pisałam wcześniej,umieściłam ogłoszenie na portalu matrymonialnym swojego miasta. Był odzew. Jednak najbardziej zainteresował mnie odzew Rafała. Wypisz wymaluj mój ideał-typ rockowca(tak pisał o sobie), informatyk-mechanik,29 lat. Do tego strasznie inteligentny. Już wyidealizowałam go sobie niesamowicie i tak powstał portret idealnego kandydata:) Nie wymieniliśmy się fotkami,bo założyłam z góry,że jest mega przystojny. Pisaliśmy sobie na gg, przeszliśmy na tematy kulinarne...On stwierdził,że jest głodny. Zażartował(tak przynajmniej myślałam),że jak zrobię mu omlet i ciasto to przyjedzie do mnie(mieszka 90 km od mojej miejscowości).Uznałam,że to żart...mija półtora godz,on dzwoni,że już jest(!) Szybko przebrałam się w jakieś sexy ciuszki,umalowałam się,w końcu myślałam,że to ten jedyny. Gdy go zobaczyłam przeżyłam szok...bynajmniej nie pozytywny. Facet owszem wysoki,ale wyglądający na jakieś 40 lat, w okularach, z zakolami,w jasnych bojówkach-tak wyglądają rockowcy?:/ Jak się okazało jest też bardzo przemądrzały. Nigdy nie spojrzałabym na niego:( Nie wypadało jednak powiedzieć mu tego od razu,jechał w końcu te 90 km. Rad nie rad, poszliśmy do mnie. Zeszłam do kuchni,niby zrobić herbatę...zadzwoniłam do kuzynki,nakreśliłam sprawę i poprosiłam żeby zadzwoniła do mnie za jakieś 20,30 min i pod jakimkolwiek pozorem wyciągnęła z domu. Zaniosłam mu tą herbatę dla zachowania pozorów. Okazało się,że poza tym,że jest nieatrakcyjny to do tego nudny jak flaki z olejem(opowiadał o swoich znajomych,których nawet nie znam). zAdzwonila kuzynka i powiedziala,żebym szybko do niej przyszła-zgodnie z planem. Na szczęście on zrozumiał i szybko się zmył-podwiózł mnie jeszcze do kuzynki a na pożegnanie dał...orzecha włoskiego bo jak twierdził niepotrzebnie leży w samochodzie. Dziewczyny,apeluję...proście o fotki.Ta historia sprawiła,że odechciało mi się poszukiwan polowki przez neta...chyba wolę poczekać na tego jedynego,ale z reala.Pozdrawiam

Gość kasandrea
ja Ci pisałam wtedy na topiku o sobie, że sparzyłam sie na tych ogłoszeniach w necie i widzisz moje słowa sie sprawdziły

Gość to był pewnie prawiczek

Gość dla mnie dwa LOLe
ale malolata wiec mozna wybaczyc :P

Gość a ja o fotki nie prosze
bo mnie wyglad nie interesuje. Ale nigdy przenigdy nie zaprosilabym obcego faceta do siebie do domu ;]

teraz pisze mi,że jestem jego ideałem:( kasandrea-miałaś rację kobieto BNB- nie pisałam nigdy,żem piękność,tylko,że jako takie powodzenie mam,a na cóż mi zaloty kogoś kto mi nie odpowiada...

Gość kasandrea
ale nigdy nie zaprosiłam faceta do siebie do domu tak sie nie robi -widać że nie masz doświadczenia rok temu spotkałam sie z facetem i oczywiście nie wiedział gdzie mieszkam ale wiedział gdzie pracuje i mnie prześladował zastanów sie dziewczyno troche zanim zaprosisz obcego człowieka do domu :-O

kasandrea-fakt nie mam doswiadczenia,zawsze spotykalam sie z facetami z reala...masz rację

Gość kasandrea
nie przejmuj sie komplementami tych facetów , mi też ciągle pisali komplementy --że wyglądam jak modelka, że mam usta które chciałby całować, zakochali sie od pierwszego wejrzenia. Nie podniecaj sie tym --jestem troche starsza więc wiem że jak na to polecisz to tylko źle skonczysz.

Gość pierwsza randka i ...
zaprosiłaś faceta do domu ?????!!!!! masz coś z głową czy taka naiwna jesteś?

Gość BNB podrywasz małolaty
wiemy że to ty:D

Gość to już nawet nie
o to chodzi czy byłaś sama czy nie ale może cie teraz prześladować nachodzić,dręczyć itd.a przecież miejsce zamieszkania nie jest łatwo zmienić chociażby z takich powodów mogłaś tego nie robić :(

ja studiuję w innym mieście,niedługo wyjeżdżam,ale wiem,że to było głupie.I nie chciałam żeby ktoś zobaczył nas razem:(

Gość kasandrea
nawarzyłaś sobie piwa i musisz go wypić, może teraz facet będzie pisał ci na gg, wysyłał sms, dzwonił.Musisz mu powiedzieć że z miłości nic nie wyjdzie :-O a teraz nie wiadomo jak on zaeraguje, mam nadzieje że nie trafiłaś na psychopate który nie przyjmie odmowy i sie na ciebie uweżmie :-O

Gość masz dopiero 21lat
a on miał 29.o czym myslalas?????jestes jeszcze dzieckiem a to dorosły facet

Gość a ja o fotki nie prosze
Nie wazne czy randka z neta czy z reala, czy w domu byl brat, ciocia, wujek czy kto tam jeszcze. W zyciu nie zaprosilabym obcego (dopiero co poznanego) faceta do domu...

Gość to prawik z wiarą
ma zakola? blehehehehehehehehehe

Gość płytka dziewucha
patrzysz tylko na wygląd.

Gość orzech włoski
rozpierdoliło mnie to:D

Żaden prawiczek-miał dziewczyny. Nie,nie patrzę tylko na wygląd,ale on też jest ważny.Ciekawe czy Ty patrzysz tylko na wnetrze? zreszta on nie grzeszy ani urodą ani fajnym charakterem