Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawericzcka

Jgbyscie sie zachowaly w tej sytuacji.?

Polecane posty

Gość mawericzcka

Co sie dowiedzialam wczoraj.Jestem w szoku.On oklamal mnie. On przed poznaniem mnie byl w zwiazku z dziewczyna ona 17 lat a on 25lat.On wyjechala za granice i on w tym czasie zaczal ja unikac zero kontaktu z nia.Co sie okazalo byli ze soba prawie rok, chodzili razem do jego znajomych, zapraszal ja do domu, poznala jego rodzicow, nawet do jego ojca mowila " teściu".Byl z nia i chodzil po kryjomu bez niej na dyskoteki .Ewidentnie ja oszukiwal.Nawet ostatnio jak bylismy w miescie ona go zaczepila i cos tam do niego mowila.A on ja olal. Wczoraj bylismy z jego kolega i jego dziewczyna na spacerze i powiedzila mi troszke rzeczy na jego temat.Zebym uwazala na niego.Ze ze mna moze postapic tak jak z jego byla dziewczyna.Nawet 2 tyg. przed naszym spotkaniem on mial urodziny i tak jego niby" dziewczyna" byla u niego na urodzinach.

Gość mawericzcka
Jestemy razem 3 miesiace i zdozylam sie juz torszke zaangazowac w ten znajomosc.I zastanawiam sie nad jej zakonczeniem.

Gość jesteś jakąś idiotką
piszesz niegramotnie widocznie ten koleś gustuje w pustych naiwnych panienkach

Gość hyjnkl
przez te naduzycia: 'on', 'ona' mam wrazenie jakbys przetlumaczyla to z jakiegos innego obcojezycznego forum. zawsze tak podkreslasz w zdaniach 'on', 'ona' ???

Gość mawericzcka
Jak nie gramotnie pisze. Dopiero wczoraj sie o tym dowiedzialam od jego kolezanki.Wczorak mialysmy sobie okazje tak normlnie pogadac i mi to wszystko powiedzial. Co ja mam teraz zrobic?Jak sie zachowywac wobec niego?

Gość kri100
O Boże !!! byłas na spacerze z JEGO KOLEGĄ!?!?!? oszukujesz Go !!!!! na pewno nie powiedziałas mu tego, że chodzisz z JEGFO własnym przyjacielem któremu zaufał.. WSPOŁNIE!!! po parku I ROZMAWIACIE jeszcze!!!!!!

Gość Lady S.
nic innego jak czekac nie mozesz zrobic. albo poczekac i zobaczyc jaki jest,albo uwierzyc osobom trzecim. ale wiesz jak ktos konczy znajomosc, to nie zawsze musi mowic o drugiej osobie w samych superlatywach. podkoloruje cos i ma satysfakcje ze komus narobi problemow. ;)

Gość mawericzcka
ponawiam