Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosc tego pana

Gadanie Cejrowskiego doprowadza mnie do szału...

Polecane posty

Gość mam juz dosc tego pana

http://www.youtube.com/watch?v=Dnb0m_xsYZE Nie mówię, że popieram tę feministkę, ale Cejrowski naprawdę ma nierówno pod sufitem. Jeśli on uważa, że ma obowiązek pouczać niekatolików i to praktykuje, to bez komentarza normalnie. :O W Polsce jest mnóstwo niekatolików, którzy - sądzę, że jak ja - nie życzą sobie być "nawracani" ani przez p. Cejrowskiego, ani przez nikogo innego...

Gość łeeee tam
to jest jego lans, trzeba być wyrazistym żeby zarabiać kasiore

ja go nie slucham i nie mam problemów :) kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie nawet takie oszolomy jak Cejrowski ;)

Gość xczfgdsfsdf
przestań pierdolić i się sobą zajmij :o

Gość glbhnm
facet ma takie wyksztalcenie, tyle szkol, kierunkow pokonczyl, a jest glupi jak kalesony :O moze jak sie trzyma tematow swoich podrozy to jeszcze ma cos do powiedzenia i sprawia inteligentne wrazenie, ale jak mowi o przekonaniach, religii, orientacji itp itd to jest taka zenada ze az zal sciska ze mozna byc tak chora i glupia osoba :O

Gość LiyahAaliyah
gadacie, ja bardzo lubię Cejrowskiego, jest świetny :)

Gość proste w teori tylko niesttey
w praktyce wszedzie go pelno :P

Gość glbhnm
i go nie slucham, ale zeby wyrobic sobie o kis opinie trzeba go wysluchac, myslalm ze to jest jasne i oczywiste :O swoje zdanie wypowiadam na podstawie tego co uslyszalam, w przeciwienstwie do was nie budze sie z wiedza dana od boga na jakikolwiek temat. ale nie znaczy tez ze caly czas na oraglo go slucham tylko po to by sie denerwowac.

Gość sdgdfgsd
a jak wy pierdolicie na forum o głupotach to też wchodze na te tematy i marnuję tu czas. no tak, mogę nie wchodzić na nie ale skąd mam wiedzieć że jest idiotyczny zanim go nie przeczytam?

Gość cep
najgorsze jest to że takie przygłupy są w tv :classic_cool:

Gość tv sklada sie z debilow
w tych czasach tv sklada sie z samych przyglupow :O poczawszy od programow rozrywkowych konczac na sejmie (albo i odwrotnie)

Gość lubie jego programy
lubie jego programy

Gość zszszszszszszszszszsz
11:11 [zgłoś do usunięcia] Levviatan (levviatan@gmail.com) levviatan@tlen.pl'; nie podoba się to go nie słuchajcie - proste i łatwe z całym szacunkiem, ale sluchac trzeba a wrecz nalezy, zeby potem mozna bylo pokazywac takich cwokow jak on dzieciom jako przyklad skrajnego deblilizmu i kim nienalezy w zyciu byc

Gość gelaaaa
rzeczywiscie Cejrowski jest czasem wkurzający i tez sie z jego pogladami czesto nie zgadzam...można go nie lubić ale jego książki są wspaniałe,swietnie pisze,ma swietne poczucie humoru...jest człowiekiem jakimś i za to go cenie:)

Gość tez czesto sie z nim
nie zgadzam ale jest wporzo koles