Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nebraskaa

Czy wypada dzisiaj założyć kozaki??

Polecane posty

Mam wielki dylemat kupiłam sobie ostatnio kozaki takie długie za kolano i jak każdą rzecz nową chciałabym je już założyć. Powiedzcie mi czy wypada dzisiaj zaożyć takie kozaki??

Gość obciach
nie nie wypada ludzie chodza w krotkich rekawach a ty wyskoczysz w kozakach :D:D:D

a to dzięki za odpowiedzi, ale wiecie jak to jest jak coś nowego się kupi, ja bym to od razu założyła, nawet bez racjonalnego namysłu bynajmniej ja tak mam ;)

Gość ludzie myślcie
Dobrze że kożucha nie kupiłaś. Byłoby jeszcze zabawniej. Kozaki w taki ciepły dzień...:-D

Gość ja dzisiaj na miescie
widzialam panne w bluzce z krotkim rekawem i w kozakach do kolan :o Nie byly to kozaki jesienne :o

Gość stedentka wsz
wczoraj widzialam co 2 w kozakach i plaszczu kurtce a bylo 20 st i slonce! ja na kroki rekaw a one spocone....

Gość ludzie myślcie
Angelina, nie wymagaj zbyt wiele od panieny która w ciepły dzień chce założyć kozaki bo nowe:-D

Gość ja mam założone kozaki
wersja "jesienna" i szczerze mówiąc w dupie mam to co sobie o mnie pomyśli jakaś laska półnaga , wychodzę do pracy jak jest 5 stopni na zewnątrz

Gość bynajmniej nie znaczy przynajm
niej... pewnie bedzie sie tlumaczyla literowka albo szybkim pisaniem :D :o

Gość ludzie myślcie
Jak widzę dziewoje w takich kozakach przy ładnej pogodzie, to zawsze mi przychodzi do glowy myśl, jak bardzo muszą im śmierdziec nogi, bo przecież w takich buciorach po same pachy, nie ma mowy, żeby noga się nie spociła. Fuuuuj!

ja widziałm panne co białe rybaczki biała koszulka na krotki rekaw brzuch na wierzchu i carne kozaki szpilki :D

nie martwcie się o mnie w nieocieplanych muszkieterkach, które są ze skóry nogi się tak bardzo nie pocą tym bardziej, że zamierzałm do tego założyć tunikę i gołe nogi :))

Gość 1234567.......
tylko ja przepocisz kozaki teraz to zimną nie będą grzały tak jak powinny ....kozaki i gołe nogi bez skarpety ?

jeżeli już tak wgryzamy się w szczegóły to owszem skarpety bawełniane.... hahahahha moga być?? czy nie?? ;);););) nie mam zwyczaju na bosą stopę zakładać kozaków

Gość Krystyna Loska
jutro ma sie ochłodzić