-Agatka- 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 HEJ! Biore Novynette od okolo roku, dzis musze isc do dentysty, prawdopodobnie na leczenie kanałowe zeba. Oto moje pytania: 1. Czy znieczulenie wplywa na antykoncepcje hormonalna, tzn czy ja obnizaja? 2. Czy jesli przyjmuje antybiotyk w czasie 7 dniowej przerwy to obniza to jej skutecznosc? 3. Kochałam sie wczoraj, czy jesli dzis przyjme antybiotyk to zajde w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Agatka- 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Bardzo prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Agatka- 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Nikt nic nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Wrzesień 28, 2009 antybiotyki obnizaja skutecznosc antykncepcyjnych tabsow.Nie wiem jak jest ze znieczuleniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-Agatka- 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 To wiem.... Ale interesuja mnie konkretne odpowiedzi na powyzsze pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Wrzesień 28, 2009 To zapytaj o to ginekologa jak chcesz konkretne odpowiedzi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach