Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i need some money

czy dostanę pozyczke pod hipotekę jeśli nie mam dochodów?

Polecane posty

Gość i need some money

zna ktoś bank który udziela pożyczek pod zastaw nieruchomości nie interesując się naszymi dochodami.?

Gość i need some money
podnosze

nienormalna jesteś? żeby dostać kredyt musisz miec tzw. zdolnośc kredytową, czyli mozliwość jego spłacenia musisz mieć dochody zabezpieczajće utrzymanie się I SPŁATĘ RAT KREDYTU

Gość i need some money
nie mowię o kredycie tylko o pozyczce. I nie chodzi tu o nie wiadomo jaką kwotę, tylko np 10tys. Mam nowo wybudowany dom, w którym już mieszkam i potrzebne mi ok. 10tys na ostatnie wykończenia. Przecież jak bank ma zabezpieczenie w postaci tej nieruchomości to nie powinien tak bardzo patrzec na moje dochody. Nie płace to zabieraja nieruchomosć i tyle. Zabezpieczenie mają.

Gość rarka plusa
Poszukaj w sieci "inwestorów prywatnych". Ich nie interesują dochody, ale twój dom z pewnością ich zainteresuje. Przy pożyczce 10.000,- po dwóch latach oddasz 60.000,-. Coś za coś:)

Gość oł jeeeee
Ewa znowu ma ruje, jak zwykle mila i urocza:classic_cool:

Gość nbvnvbnbvnbvn v
Ona wcale nie jest złośliwa Czyli za co chcesz ten kredyt spłacić skoro nie masz dochodów ????????????? zadna przyzwoita instytucja bankowa nie da ci pozyczki skoro nie masz za co ją spłacić Ewentualnie popytaj w providencie ...

Gość i need some money
spłacić mam z czego, bo mój partner pracuje, ale nie figurujemy jako małżeństwo, więc dla banku jestem osobą bez dochodów. Pamiętam jak kiedyś mój kolega pracujący na czarno) brał jakiś sprzęt komputerowy w media markt na raty, raty były w Lukasie, babka która udzieliła mu na nie kredytu spytała tylko o zatrudnienie, i wysokość zarobków ale nie interesowały jej żadne świstki, zanotowała to co on powiedział ( oczywiście nie mówił prawdy :p ale raty rzetelnie i terminowo i wszystko było ok).

Gość i need some money
podnoszę

Gość i need some money
?