Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oli21

niska temperatura ciala 35.5 !!!!

Polecane posty

witam od 3 dni mam hniska temperature ciala 35,5 mam tez katar i ciagble mi zimno. jakie moga byc przyczyny?? zawsze przy preziebieniu mialam wysoka temperature

to jest osłabienie organizmu. Musisz zgłosić się do lekarza po antybiotyk bo jeszcze kilka dni i zasłabniesz i wylądujesz w szpitalu. Więc uprzedź fakty i idź do rodzinnego, póki masz jeszcze siły

Gość Krystyna Loska
i zacznij jeść

Gość ja od zawsze
mam taka temp ciala i zyje,nie wyladowalam w szpitalu i jest cool:)

Gość gość
Dobry bezdotykowy jest mój nonContact, łatwe sterowanie, wyświetlacz całkiem spory widać wyniki z daleka.

Gość gość
Termometry są różne, ja kupiłam Non Contact i jest ołki dołki, nie blokuje się, szybko łapie podczerwień kontakt z celem.

Gość gość
Do mierzenai temperatury u dziecka uzywam termometru sanity baby temp - sprzedaja go nawet w zestawie z  kompresem - super maja cene na to

Gość sarazawadzka
Fajny zestaw gorączkowy sprzedaje tanio Sanity od jakiegoś czasu, masz tu termometr z podczerwienią i wygodny żel do zimnych okładów jak dziecko gorączkuje

Gość gość
a jaka jest temperatura twojej peezdy ?

Gość gość
Fajnie pomyślany Zestaw gorączkowy sprzedaje Sanity, mają tutaj w pakiecie termometr na podczerwień i specjalny kompres żelowy taki dość mały żeby idealnie na skroni można go było ułożyć

Gość gość
Bardzo praktyczny zestaw gorączkowy zamawiałam od Sanity ostatnio, to jest BabyTemp+kompres żelowy mini , termometr plus do tego kompres do robienia okładów na zimno/ciepło.

Gość gość
Bardzo fajnie mi się udał zakup zestawu BabyTemp+kompres żelowy mini, to jest taki typowo przeciwgorączkowy komplet, bo termometr plus kompres do chłodzenia dużo lepszy niż lód który się topi, cieknie itp.

Gość gość
Wzięłam sobie taki zestawik już dawno. Duże ułatwienie przy małym dziecku które średnio dwa razy na miesiąc mocniej gorączkuje.

Gość gość
Namówiona przez psiapsiółkę kupiłam sobie ten zestaw z BabyTemp i kompresem i daje radę. Termometr nie gubi sygnału szybko podaje wynik a kompres długo trzyma zimno nic z niego nie cieknie duża wygoda

Gość gość
Nie będę oryginalna i też podpowiem zestaw BabyTemp + kompres. Fajna połączenie zwłaszcza przy gorączce. Termometr mierzy dokładnie i błyskawicznie a kompres dobrze chłodzi organizm co przy wysokiej temperaturze jest konieczne i daje dużą ulgę, no i taki kompres żelowy jest wygodniejszy niż lód itp.

Gość gość
Będę też polecała zestaw termometr BabyTemp + kompres, polska marka, długa gwarancja na oba przedmioty.

Gość gość
Kupiłam NonContact parę dni temu i pierwsze wrarzenia są jak najbardziej na plus. Sama obsługa prosta i intuicyjna nie musiałam jakoś długo wertować instrukcji obsługi żeby się połapać co i jak a ja raczej szczególnie techniczna to nie jestem :P Mierzy bardzo szybko, tak szybkiego termometru jeszcze nie miałam.

Gość gość
ale z was tępe dzidy o kuźwa

Gość anna

U mnie w domu mamy już od dłuższego czasu fasttemp od sanity i nie narzekamy. Bardzo dobrze się sprawdza w praktyce, wykonany na wysokim poziomie, wydaje mi się, że warto kupić.

Gość art

Co do termometrów bezdotykowych nie mam dużego doświadczenia, ale ostatnio siostra kupowała sobie BabyTemp w zestawie z kompresem żelowym dla dziecka i jest zadowolona. Chyba z polecenia koleżanki z pracy.