Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 9 15 16 23 42

ona nienawidzi seksu

Polecane posty

Gość 4 9 15 16 23 42

jestesmy juz ze sobą długo, ja chcialbym sie z nia kochac a ona nie chce.... jestesmy juz dorosli dla mnie to naturalne i normalne bo ludzie to robia :) ona jest strasznie przewrazliwiona na tym punkcie, nawet nie chce o tym slyszec :( co tu robic ???

A mówiła dlaczego nie chce czy po prostu nie i już?? Widzę trzy możliwości albo nie chce bo boi się ciąży, albo chce poczekać z tym do ślubu albo ma przykre doświadczenia w tym temacie. I jeśli Ci na niej bardzo zależy to najważniejsze nie naciskaj. Czasami ostrożnie powracaj do tematu ale bez wymówek tylko delikatnie daj do zrozumienia, że to nic złego a nawet bardzo przyjemne ;) Najlepiej jakbyś poznał konkretny powód jej oporu, wtedy będzie łatwiej ją przekonać.

Gość 4 8 15 16 23 42
mysle ze boi sie ze po tym bedzie inaczej mniedzy nami..... momentami nie wiem o co chodzi ale kocham ja i napewno poczekam chociaz nie latwo sie z tym zyje :)

Na pewno nie łatwo... trochę Ci współczuję ale widzę, że na prawdę Ci na niej zależy więc trochę się nacierpisz ale jak to mówią cierpliwość popłaca ;) Życzę powodzenia!

Gość 4 8 15 16 23 42
dzieki mam nadzieje ze ona to doceni :)

Gość JarekK__
Na co czekasz wogóle? Czy na to że ona zechce po ślubie? Po ślubie może się okazać ze masz w łóżku KŁODĘ. Jesli ona nie potrafi już teraz zaangazować się emocjonalnie to potem już wcale. Zuzanna cnotliwa żyła bardzo dawno temu. Zmień obiekt zainteresowania. Czemu to wszystko mówię? Bo sam to przerabialem i po roku 2 dniach miałem DOŚĆ.

A jest dziewicą? Jeśli nie - opowiadała Ci o wcześniejszych doświadczeniach łóżkowych?

JarekK_ -> zaangażowanie emocjonalne nie zawsze idzie w parze z rozkładaniem nóg. Nie wiem ile masz lat i nie interere mnie to, ale piszesz jakbyś miał max 18 lat.

Gość wszystko zależy od tego
jak długo się znacie i ile macie lat bo za mało o niej napisałeś by wyciągać jakieś wnioski może ona uważa sie za młodą jeszcze na seks ? moze czuje się niedojrzała, może nie ma żadnych doświadczeń a wy od razu że laska oziębła

Gość 4 8 15 16 23 42
ma 20 lat juz to robila co do wrazen nie wiem :) jestesmu półtora roku ze soba :)

Gość może żałuje inicjacji
może zrobiła to z byle kim, z kimś kto ją wykorzystał, oszukał, może się tego wstydzi itp albo koleś zrobił coś co ją zniechęciło do seksu

Gość może żałuje inicjacji
może tym razem chce się upewnić że zrobi to z kimś z kim warto, z kimś komu ufa.... albo faktycznie postanowiła poczekać do ślubu chyba tylko możesz z nią pogadać i wybadać jakie są jej decyzje w temacie

Gość 4 8 15 16 23 42
hmm... ale co ja mam zrobic przeciez tez mam potrzeby :) o facetach nikt nie mysli :)