Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki inhalator

INHALATOR dla 3 latka-jaki polecacie?

Polecane posty

Gość jaki inhalator

sprawdza sie w ogole?

Gość anielka9876
witam, ja posiadam inhalator nebulizer Citizen CUN 60. Od 1 roku sie sprawdza znakomicie.

W nebulizatorze nie chodzi o to żeby był piękny, ale żeby był wydajny i wytrzymały U nas cała rodzina korzysta z tego i jesteśmy zadowoleni. Co z tego że będzie foka pingwinek czy inny słonik jak dziecku szybko się znudzi, bo lek będzie podawał przez pół godziny? lepiej to zrobić w 10 min http://www.allegro.pl/item992555037_inhalator_nebulizator_microlife_kurier_gratis.html * czas działania inhalatora to aż 30 min., dzięki temu można podawać kilka leków na raz, bez długotrwałego oczekiwania na "odpoczynek" urządzenia * gwarancja 2 lata, * niewielki rozmiar i cicha praca, * wydajność nawet do 10l/ min, * długość kabla sieciowego: 2m * w zestawie poręczna torba, mieszcząca inhalator oraz wszystkie akcesoria

Gość ALaALa1
Taki w kształcie rybki (podobnej do tej bajowej NEMO) z Diagnostic. Nasza córeczka zachwycona :)

Gość iwonkakak
Tak jak ktoś pisał - ta rybka od diagnostic - świetna sprawa. Dzieciaki traktują to bardziej jak zabawkę, niż inhalator. :)

Gość mamuśkakrosno
No jasne że się sprawdza. Musisz sprobwać, czy dziecko boi się zwykłego czy nie, moja corka nie bała się nigdy, wiec miała zwykły, ale wiem, ze te kształcie zwierzątk dla dzieci które się boją się sprawdzają. Firma diagnostic ogolnie jest dobra - nie mam tej rybki, ale ten zwykły jest jak najbardziej porządny i godny polecenia ;)

Gość mamazkrosna
Taaaak - ta rybka to jest strzał w dziesiątkę. NAsza córcia aż polubiła inhalacje dzięki tej rybce. :) Poza tym, to dobry inhalator i dobra firma. :)

Gość bolek654
Ja bym kupił aparat Baby Sanity. Mam go już dłuższy czas i póki co żadnych usterek nie było, kompresor się nie zacinał, łatwo się tutaj operuje oddechem nawet dziecku. Na pewno ten model wyróżnia fakt, że już od pierwszego miesiąca życia można dziecku podawać lek – jest dołączony specjalny smoczek dla bobasów.

Gość maria5633
Z tego co widzę to generalnie są inhalatory do stu złotych i takie za dwie stówki i więcej. Ja bym raczej polecała te po środku, bo jakościowo dużo się nie różnią, a cena jednak wyraźnie niższa. Sama używam Baby Sanity. To znaczy bardzie córka używa, ale ja czasami przy bólu gardła też skorzystam.

Gość maria574
Kupiliśmy w internecie inhalator polskiej marki Baby Sanity. Inhaluje szybko, ale łagodnie, mgiełka nie drażni dróg oddechowych. Dobry sprzęt jeśli mają dzieci używać – smoczek w zestawie, więc nawet małe dzieciątko powyżej pierwszego miesiąca życia może już z inhalacji tutaj korzystać. Urządzenie jest atestowane, w stu procentach medyczne.

Gość iga526
Całkiem długo robiliśmy z mężem podchody żeby kupić inhalator ale stało się, wybraliśmy Sanity Simple. Raz że znam firmę Sanity bo mam ich termometr, a dwa, że cenę mieli dobrą za ten akurat model. Działa tak jak powinien działać – szybko inhaluje, ale bez strat leku, no i też ważna sprawa, że nie hałasuje za bardzo. Można na spokojnie nawet u dziecka takie leczenie wykonać.

Gość gość
Nam bardzo dobrze służy model Alergia Stop. Korzystamy całą rodzinką – dzieci mąż i ja. Prosty lekki, nie hałasuje, nie buczy, można szybko sobie lek podać bez nerwówki spiny i marnowania aerozolu.

Gość gość
Mam też jak do tej pory pozytywne doświadczenia z Alergia Stop. Podoba mi się w tym modelu na pewno sam kształt mała waga i taka poręczna budowa. Poza tym samo przygotowanie inhalatora do pracy zajmuje te przysłowiowe – trzy minuty. ;)Najcześciej inhaluję dzieci które regularnie łapią infekcje nosa gardła zatok....

Gość gość
Zawsze jakąś pomocą może być porównanie na http://rankinginhalatorow.pl/. Wiadomo że nie ma nic gorszego jak kupowanie w ciemno na szybko itp. Chociaż ja to przede wszystkim konsultowałam się z lekarzem synka który podpowiedział mi kilka inhalatorów i na tej podstawie wybrałam nam coś.

Gość gość
Używamy Alergia Stop od paru miesięcy. Dobry wygodny sprzęt, z szybkim system produkcji aerozolu.

Gość gość
Żona kupowała dla naszej córki inhalator Baby i jest oki. Szybka wygodna bezbolesna inhalacja po której są efekty. Można dużo szybciej przy jakiś zapaleniach gardła czy nawet płuc pomuc dziecku. Z tego co wiem to aerozol jest bezpieczniejszym lekiem niż tabletki po których są powikłania czasami.

Gość gość
Jak czesto korzystacie z tego inhalatora? Nie psuje sie wam?

Gość sara
Dnia 20.11.2018 o 16:19, Gość gość napisał:

Jak czesto korzystacie z tego inhalatora? Nie psuje sie wam?

Polecę  Baby odkąd go kupiłam (a będzie już kilka miesięcy) odtąd wszystko działa oki, bezproblemowo, szybko i cicho.

Gość DobraRada

Ja mam inhalator z tego filmiku: youtube.com/watch?v=CiBpFsgXKys&fbclid - skopiuj sobie link