Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana25101986

ŚMIESZNE PYTANIE ALE WAŻNE!

Polecane posty

Gość ana25101986

Mam takie pytanie.Co dajecie swoim chłopakom na kolację,gdy do Was przyjeżdżają ??Heh,może to śmiesznie zabrzmi,ale ja nie wiem co Mu dać.Wiecie,ja na kolację jadam kanapki.Moja koleżanka powiedziała mi,że jak przyjedzie do Niej chłopak,to ona robi a to jakieś dewolaje,a to hamburgery,a to kebaby :/.Ale to kurczę kosztuje,a widują się średnio 3 razy w tygodniu i za każdym razem Ona serwuje ma taką kolacyjkę(przez co nie chodzą do żadnych restauracji,bo chłopak wie,że Ona zawsze coś dobrego zrobi,wg mnie żle Go nauczyła).Co Mu dać?Kanapki,jajecznicę?Czy tak jak moja koleżanka frykasy jakieś ?!

Gość 1234567.......
wiesz jeśli chłopak by do mnie wpadał na kolację 3 razy w tygodniu to bym się wcale nie przejmowała menu i serwowała kanapki i to co mam akurat w lodówce ...ale jeśli taka kolacja miałaby być czymś wyjątkowym i bardzo rzadko wtedy wiadomo że można coś lepszego zrobić

Gość ana25101986
Tzn.u mnie jest tak .Jest u mnie facet od ok.16 i tak koło 22 jedzie do domu i co tu dać na kolację?Kanapki będą ok,no nie?

Gość ana25101986
Kanapki,ale ja zawsze staram się wrócić przed kolacją,bo nie lubię po ciemku jeździć autem .

Gość likto
kanapki sa ok

Gość ana25101986
Dziękuję Wam bardzo :)

Gość sassss
zależy jak często mu dajesz kolację. kanapki są ok. ale możesz zrobić np naleśniki na deser? albo jakiś budyn, galaretke z owocami,