Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafeterian girl

jestem rozdarta - nie wiem co robić

Polecane posty

Gość ależ oczywiście że
trzeba babie pogonić kota a i małżonek musi zobaczyć, że z tym nie ma żartów jak mu łatwo pójdzie to będzie już myślał o następnej zdradzie

Gość krista rozwódka
o czym tu gadać - zdradził cię w najgorszy sposób, jest obrzydliwy. Masz w ogóle chęć być z kimś takim, wyobrażasz sobie bliskośc? Szkoda twoich młodych lat na marnowanie z tkim łachem.

Gość uwagggaaa
hmm ja powiem tak!!!Ciesz sie ze nakrylas ich na tym etapie masz przewage teraz nad swoim mezem wiec bedzie zapewne dla Ciebie lepszy...Znajac zycie gdybys nakryla go juz po oficjalnym seksie bylo by Ci duzo gorzej czula bys sie strasznie to jest okropne dla kobiety!!!Miej na niego oko ale nie kontroluj go oficjalnie bo sie bedzie bardzoooo pilnowal teraz pokaz mu ze ma sie starac o Ciebie o twoje zaufanie i po ciuchu go obserwuj.Daj mu do zrozumienia ze ostrzegasz go ze jesli to sie powtorzy to odejdziesz i niech traktuje to jakos nauczke ostrzezenie itp.Nie rozstrzasaj tego bo tak jak pisalas tamten mu obije gebe bedzie afera w pracy bedzie zle sie tam czul to sie odbije na Tobie i bedziecie sie klocic albo sie rozstaniecie dobrze Ci radze.Duzo sily Ci zycze

Gość cafeterian girl
Witajcie, rozmawiałam wczoraj z mezem, powiedziałam ze bez wzgledu na konsekwentje powiem tamtemu facetowi co jego zona wyprawia, poweidział ze zrobie co zechce, ale ze nie ukrywa ze sie boi ze dostanie po gębie, albo ze tamta baba w odwecie bedzie sie chciała jakos zemscic i odbije sie to na jego pracy.. prawda jest taka ze narazie poprzestałam na takim straszeniu, bo jescze nie zdecydowalam ale mój mąz nie musi o tym akurat wiedziec niech sie boi... zrobilam cos jeszce..moze glupiego - nie wiem sama, napisałam do tej kobiety ze zadbam o to zeby jej mąz sie dowiedział i wiecie co bezczelna, wielkie przeprosiny wystososowała na pół strony z prośbą o wybaczenie i pozostawienie sprawy taka jaka jest w tej chwili - czyli zebym nie informowala jej faceta - przez wzgląd na jej dziecko itd...

Gość cafeterian girl
ciekawe tylko czy ona pomyslala o moim dziecku jak sie w to pakowała, ...a mąz mój teraz to wzór cnót wszelkich - obchodzi sie ze mną jak z jajkiem, nie te człowiek - boi sie bardzo widze to gołym okiem...

Gość uwagggaaa
czyli jest tak jak pisalam on teraz bedzie dla Ciebie zupelnie inny cioesz sie ze to zostalo zlapane na tym etapie to tylko dla Ciebie duzy plus i pozostan na tym straszeniu i juz oni i tak maja juz nauczke!!!i bardzo dobrze im!!!trzymaj sie i nie daj sie

Gość cafeterian girl
to babsko napisało do mnie z prosbą o spotkanie, a mi ręce opadły na to ze chce sie spotkac i ze tez kiedys byla w takiej sytuacji jak ja...i co chce mi teraz rady dawac? cholera ciśnienie mi sie podnosi na samą mysl o tym a mój mąz, z kolei jakwidzial ze czytam wiadomosc od niej, to sie wsciekał ze roztrząsam te sprawe, no i oczywiscie tumoja złosc...ze zaraz zakładał ze to ja wypisuje do tej baby, ze ma juz dosc tego rozpamiętywanie - wkurzył mnie tym

Gość podniose, a co!
jak to sie skonczylo??????????