Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulk_A

Praca dla mamuś

Polecane posty

Gość Niuniulk_A

Dzięki tej pracy łączysz przyjemne z pożytecznym. Zajmujesz się wychowaniem dziecka będąc w domu i jednocześnie zarabiasz na dom. Tej pracy poświęcasz tyle czasu ile jesteś w stanie zoorganizować. Poczta internetowa jest bez wątpienia najpotężniejszym narzędziem do przesyłania informacji na ziemi. I Ty możesz posiadać własny interes, który łączy potęgę internetu z siłą Marketingu. Aby uzyskać dodatkowe informacje i zarabiać w łatwy i przyjemny sposób wyślij e-maila na adres angelika_mat@tlen.pl o temacie“szansa”- „ gotówka lub bogaty” CZEKAM NA INFORMACJE OD MAM KTÓRE SĄ NAPRAWDĘ ZAINTERESOWANE PRACĄ

Gość a na czym ta praca polega
i ile mozna zarobic ?

Gość mozesz napisac cos wiecej

Gość Niuniulk_A
Wiadomość tylko na e-mail.

Gość to tajemnica jakas czy co
? napsz ogolenie na czym ta praca polega i mniej wiecej ile mozna zarobic na miesiac ?

Gość Laila_L
To ja Wam napiszę o co chodzi, bo sama kiedyś dałam się nabrać :) Odpowiedziałam na takie samo ogłoszenie. Laska wyśle Wam beznadziejny arytkul, a Wy bedziecie rozsylac go dalej. Oczywiscie jest to pierwsza czesc, za kolejne bedzie trzeba zaplacic. Ona wyludzi kase od Was, Wy od kogos innego i tak to się kręci :) Pozdrawiam :)

Gość Niuniulk_A
To zadna tajemnica, po prostu w załączniku przesyłam parę wazbnych informacji. Praca : administrator poczty e-mail. Praca polega na odpisywniu na e-meile. To ile się zarobi zależy od czasu który na to przeznaczycie. ja przeznaczam 1 h dziennie (bez sobót i niedziel) i zrabiam średnio 1000 zł-1300 zł miesięcznie.

Gość Niuniulk_A
płaci się na pzątku tylko 20 zł, to nie jest dużo. I to żaadne wyłudzanie nie jest!!!! praca jak każda inna, tyle że w domu z internetem. Ktoś kto chce to naprawdę zarobi. To jest legalne

Gość to ja dziękuje
wstrętna naciągaczko :D

Gość a za co ja mam tobie np dac te
20 zł??

Gość Niuniulk_A
do naciagaczek się nie zaliczam... ja Cie nie proszę żebyś odpowiadała na moją ofertę. szukam mam które sa naprawdę w ciężkiej sytuacji i które pragną zarobić.

Gość Laila_L
No oczywiście :D :D :D Chciałam jeszcze dodać, że ogłoszenia tego typu trzeba wysyłać na wszystkich możliwych portalach internetowych, wtedy jest wieksza szansa znalezienia jakiegoś naiwniaka. Wystarczy wejść i zobaczyć ile jest ogłoszeń typu "pracownik obsługi e-mail" Więc nie pierdol mi tu dziewczyno, ze jest to normalna praca, bo nabijasz ludzi w butelke i śmiesz zaprzeczać.

Gość Niuniulk_A
Za pakiet który Ci prześlę. W pakiecie zawarte sa informacje o tym jak rozkręcić ten właśnie biznes.

Gość pewnie przez to nie chciała tu
nic wiecej napisac bała sie ze ktos ja rozszyfruje :D

Gość Laila_L
No to nie trafiła, bo ja się już o to otarłam :o Jest to ewidentny kit i ściema. Dziewczyna wyśle Wam stek bzdur, które nijak mają się do zarabiania kasy. Ale jeżeli kogoś interesuje rozsyłanie głupot, mając nadzieję, że coś się na tym zarobi...

Gość Niuniulk_A
przykro mi ale nie bedę z Toba dłuzej rozmawiać. Nie zniżę sie do Twojego poziomu. jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na e-meila.

Gość Laila_L
To Ty masz jakiś poziom? Naciągając ludzi prezentujesz sobą... sama zresztą wiesz :o Dno totalne. SZUKAJ GDZIES INDZIEJ NAIWNIAKOW :O