Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajaca sie z zapytaniem

Panowie jakie auto do 4 tys. z LPG ? Doradzcie prosze

Polecane posty

Temat specjalnie zamieszczam tutaj poniewaz tu najwiecej panow siedzi a to wlasnie na meskiej podpowiedzi mi zalezy ;)

Gość jesli masz na myśli
4 tys złotych to chyba tylko maluch ale nie wiem czy wejdzie tam butla LPG albo polonez

4000 pln? Z LPG? I pewnie jeszcze ma być w super stanie, a przynajmniej jeździć? ;) Za tą kwotę odpuściłabym samochód z instalacją LPG. Samo jej założenie to koszt 1500-3000 pln (bo mówimy o instalacjach starego typu). Więc w jakim stanie musiałby być samochód, żeby kosztował 4000 pln? Eksploatacja też jest droższa - musisz częściej wymieniać filtry... Polecałabym raczej jakieś wozidełko z małą pojemnością silnika. Benzynowego :) Seicento 900 np. Choć nie wiem czy moja opinia sie liczy, jestem tylko babą ;)

Gość ze tak powiem
ale pitolicie:-P dziewczynko kupisz autko z gazem do 4 tysiaków..może nie młode ale zawsze na chodzie ..Ja mam do jazdy słuzbowej Kia z gazem 3 dżwiowe i nie narzekam.Tankuje 2 razy w tyg za 50 zeta i jeżdze cały czas:-)Swoje mam dla siebie tylko;-) ale i zatankowanie go to już kwota 4 razy większa:-)

Gość ze tak powiem
poszukaj sama..zreszta znam osobe która chce podobny z gazem sprzedac..w razie czego słuze tel.:-)Jest ciutke strasze od mojego słuzbowego ale w bardzo dobrym stanie, i myśle że cene da sie urwac.

Gość somebody well known
matiz z 1998 - to max co możesz osiągnąć

Gość mogę sprzedać
tico rok 1999, centralny zamek,elektryk szybki,autoalarm,full wypas....stan techniczny super,wygląd też z gazem

nissan primera 2.0 jakis 94,95 tok vectra a te same lata,nie sluchaj o tico i matizach haha czy jakas kia .Nissanem to posmigasz ;)

Gość rysio19871012
polecam vw passat b3 1.8 dobry silniczek go lpg w miescie spalanie ok11ll/100km chcesz porozmawiac napisz na gg 6775630

Gość fdse
ja bym proponował seicento .

golf III zgrabne auto najlepiej silnik 1.6 spalanie gazu 8.5 litra max 10 na trsie zchodziłnajmniej 6.3 gazu

Gość olej napędowy
pomyśl też o dieslu ; też tanio wychodzi eksploatacja

dziekuje bardzo za podpowiedzi :) tico odpada bo mam teraz i to jakie ma blachy to tragedia.. rdza w oczach go zjada.. Zdaje sobie sprawe, ze za takie pieniadze mam niewielki wybor ale jednak tak jak niektorzy z Was proponuja sa jeszcze jakies opcje dla mnie :) Teraz mam z LPG i wiem, ze to mi sie oplaca. Gdyby ktos cos jeszcze mial do dodania to poprosze. Dziekuje raz jeszcze za odpowiedzi.

A ja polece Fiata Siene, z silnikiem 1.2, aczkolwiek nie wiem czy da sie do 4 tysi cos znalesc, ale samochod nie do zajezdzenia i b. tani w naprawach.

Gość grunt żeby można tam było
bzykać i ciupciać wszystko co się rusza

Gość somebody well known
Golf III za 4 tysie to będzie jakiś 15 letni trup z blacharką trzymającą się tylko dzięki szpachli i lakierowi i przebiegiem równym połowie obwodu równikowego Ziemi. Rewelacyjny pomysł :)

Gość nissan micra - tylko
i wyłacznie. Rdza się go raczej nie ima, rozrządu zmieniać nie trzeba... Słaby punkt to hamulce i ew. sprzęgło, więc uważaj,żebyś nie kupiła po nauce jazdy

somebody - chyba byles chory na lekcji geografii jak uczono o obwodzie ziemi... wynosi on 40 tys km :) Wiec chcialbym auto z takim przebiegiem kupic jak mowisz lol

Gość somebody well known
no rajt, mały zonk bo to mi o 200 tysięcy chodziło