Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie mi 9999

Gdy on pisze za moimi plecami ze swoją byłą ...

Polecane posty

Gość doradzcie mi 9999

oczywiscie w tajemnicy. A bylo to tak... uruchamiam komputer... wlacza się gadu, jego uzytkownik. Nie ma hasla, komunikator sam ustawia się na "dostępny". I po chwili przychodzi wiadomość od "Paweł" ... niewiele myśląc otworzyłam (zawsze wszystko sobie mowilismy, nie mamy tajemnic... a raczej nie mielismy). I czytam co ten Pawel nawypisywal... i nagle zdezo bo Pawel pisze o sobie w rodzaju zenskim (!). No to ja w katalog a tam "Asia wiek 26"... wczytalam sie w to co bylo napisane i po katalogu i faktach tam opisanych (min. in ze jej corka jest w szkole itp) zorientowalam się ze to jego byla. Myslalam ze szlag mnie trafi! pisala ze jej mezus jest o nia taaaaaki zazdrosny i nie chce jej przytulac , ze ciagle ja o cos podejrzewa , ona mu usiluje wytlumaczyc ze ona nic nie zrobila ale on nie rozumie... nie wiem o co chodzilo bo to fragment rozmowy byl weszlam w archiwum ale nic wiecej nie bylo, wszystko skasowane ... nie wiem co myslec... niby o co jej facet mialby byc taki zazdrosny? a raczej o kogo? mojego faceta? co radzicie?

Gość fiufifufif
Pogon gnojka :P jak pisze z była :)

Gość doradzcie mi 999
ale zastanawiam sie czy on czasem z nią cos na boku nie... noe wiecie

Gość elllloco
skoro nie wspomniał Ci o tym i w dodatku kasował wszystkie rozmowy,to ma nieczyste sumienie :o

Gość elllloco
Radzilabym się go wprost zapytac o ta była,ale nie przyznawac sie do tego ze przeczytalas ten fragment rozmowy,bo zwali to na Ciebie,ze mu nie ufasz i ze mu kopiesz w archwum-faceci niestety mają taki tupet:o Po tym jak zareaguje na slowa o niej powinnas co nieco wywnioskowac

Gość to chce do niej wrócić
nie widzisz tego?była lepsza od ciebie

Gość doradze ci cos fajnego
z byla???? a na huj mu kontakt z byla???? jak nie chcial z nia byc to po jakiego grzyba z nia pisze i zali sie???? jaja powykrecalabym kazde w inna strone....