Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaaaa

OKRES a operacja.

Polecane posty

Gość zestresowanaaaa

Wiem że sporo jest na ten temat w internecie ale powtórzę pytanie. Znacie jakiś skuteczny sposób na wywołanie okresu? Za dwa tygodnie mam operację i boję się że wypadnie jakoś zaraz przed operacją, a wolałabym nie przekładać terminu operacji i bym wolała dostać w tym tygodniu okres. Wiecie może co może pomóc w wywołaniu go? W sumie nie wiem kiedy powinnam dostać okres... Wydaje mi się że jakoś teraz ale różne rzeczy się zdarzają, do tego stres. Albo może znacie jakiś sposób żeby się nie stresować.. ?

Ja mialam operacje dzien po ostatnim dniu krawienia. I nie bylo to przeciwskazaniem do zabiegu.

Gość zestresowanaaaa
Mi powiedzieli tyle że nie mogę mieć okresu w dzień przyjęcia do szpitala a następnego dnia jest operacja. Nie jest to moja pierwsza operacja ale boję się że akurat mi wypadnie tak że będę musiała przełożyć operację.

Gość mnie sie wydaje ze
ze jesli sie stesujesz, to sie raczej spozni. w szpitalach tez sie spoznia wielu kobietom (stres, zmiana srodowiska)

Jest wyjscie, ale jesli bierzesz tabsy. Polacz opakowania i nie dostaniesz okresu.

Gość zestresowanaaaa
Wiem że przez stres się może spóźnić i dlatego pytam się też czy znacie coś żeby się nie stresować. Żadnych tabletek nie biorę..

Gość zestresowanaaaa

Gość zestresowanaaaa