Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeee wiem

Moja 20l etnia córka...

Polecane posty

Gość wydaje mi sie ze to twoj maz
gospodaruje pieniedzmi, a poniewaz ona jest coreczka tatusia nie wazne co zrobisz... i tak ojciec wezmie jej strone. zapewne twoj maz rowniez cie nie szanuje i tego nauczyl corke. coz, skoro nie da sie nic zrobic po prostu nie odzywaj sie do nije, nie chodzx z nia do sklepu ignoruj .. za 2 lata bedziesz miala z glowy ;P

Gość ej powiedzcie jsjsjsjjsggggggg
DROGA AUTORKO NIE MOWIE O WAKACYJNYM WYPOCZYNKU BO TWOJA CORKA MA WYPOCZYNEK CALYM ROKIEM TYLKO POWINNAS ZALATWIC CORCE ROBOTE ZAGRANICA I TAM BY ZAROBILA NA CALY ROK STUDIOW!!!!A JEZELI NIE MASZ ZAMIARU ODCIANAC JEJ OD KASY I UCZYC PRACY TO PO CO NAS PYTASZ

Gość ile z mezem zarabiasz
ze corka dostaje 3 kola na studia?

Gość nieeeee wiem
tu nie chodzi o forse

Gość ile z mezem zarabiacie
jak nie chodzi o forse? kobieto jak twoja corka mialaby przezyc za 50 zl na tydzien to oczy by otwarla i doceniala co dla niej rodzice robia wcale sie nie dziwie ze ona tak Cie traktuje

Gość pff to chyba logiczne ze
jezeli rodzice zarabiaja duzo kasy i sobie nie zaluja to tym bardziej nie beda zalowac swojemu dziecku lol 3k to wcale nie jest tak duzo ;P sa ludzie ktorzy zarabiaja wieksze pieniadze niz 2k na 5 osobowa rodzine chyba logiczne ze jak sami sie zywia sushi to corce nie kaza jesc chleba z maslem

Gość nieeeee wiem
a czemu sie nie dziwisz ? ja nie miałam łatwo i chciałam aby moje dziecko miało lepiej Zle chciałam? ja na studiach jadłam bułke na obiad co przypłaciłam choroba wiec chyba zrozumiałe jest to ze nie chciałam takiego losu dla niej okazuje sie ze nie mozna byc zbyt dobrym dla dzieci bo jak ktos nie posmakuje soli to nie zrozumie swiata

Gość alez oczywiscie..
ze nie mozna byc zbyt dobrym a raczej trzeba nauczyc szacunku do pieniedzy :) ja jestem z niezbyt bogatej rodziny, na 4 osoby mielismy ok 2000 miesiecznie i choc sie nie przelewalo to tragedii nie bylo ale dopiero jak sama zaczelam na studiach zarabiac to doceniam wartosc pieniadza :)

znam ludzi z ogromną kasą którzy potrafią szanowac każdy grosz i rodziców... ehh nie ma rady moze was doceni jak bedzie musiała zarobić sama do tego czasu nic się nie zmieni...

Gość nieeeee wiem
wczoraj oswiadczyłam ze owszem moze sobie studiowac ale nie dostanie ani grosza w odpowiedzi usłyszałam :TY DZIWKO!

nie no prowo ja mam 3 os rodzine i mamy 2500 na miesiac i wynajmujemy mieszkanie, mamy 7 miesieczna coreczke, nikt brudny i glodny nie chodzi

Gość no bywa
to ze ty masz zaledwie 2500 nie znaczy ze ktos nie moze dac corce 3 tys ja mam kolege z roku ktory jezdzi nowa honda i na wydatki dostaje 5 tys

Gość Vico
rozpieszczona.. najlepiej to niech sama zarabia na siebie