Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeee wiem

Moja 20l etnia córka...

Polecane posty

Gość nieeeee wiem
hmmmmmm no jak jestes durna to sie nie dziwie, jakto dumna nie rozumiem

Gość 1.2.3.
hmmm 1500 zl za wynajecie kawalerki,no dobra,niech bedzie.ale przeciez studenci wynajmuja tez mieszkania w ktorych jest kilka pokoi i kazdy placi za pokoj.i masz juz o wiele taniej.no ale jezeli chcesz zeby corka mieszkala sama to juz inna strona medalu.poza tym ktos dobrze zauwazyl ze jezeli dobrze sie uczy to powinna dostawac stypendium. ale dziwi mnie te 1500 zl na wyzywienie i materialy.kurcze to ja na trzyosobowa rodzine mam 3000 zl .po oplaceniu kredytu na mieszkanie,czynszu i wiele innych oplat zostaje nam na wyzywienie niecale 1500 zl.z tego musimy jesc,ubrac sie,kupic leki.a ona na samą siebie ma tyle pieniedzy? po cholere jej tyle? kobieto opamietaj sie

Gość nieeeee wiem
w tamtym roku mieszkała w kilka osob i balangi były codziennie w kazdym z 3 pozostałych pokoi i uczyc sie nie dało wiec stad pomysł z kawalerka

Gość raquel
O rany...3 tysiące?....Ja dostaje od rodziców na miesiąc 700 zloty i za to musze się utrzymaćw Krakowie...:S można się przyzwyczaić do skromnych warunków...

Gość raquel
przecież może wynajmować pokój z pracującymi, spokojnymi dziewczynami.... chyba, że to ona jest taka imprezowa...

Gość olcia1301
mam 21 lat,moim zdaniem twoja corka ma poprostu za dobrze. Zacznij moze ty placic za mieszkanie,rachunki i dawaj jej mniej na jej wydatki,jak jej braknie to bedzie oszczedniejsza.moze wtedy doceni ,cos mi sie wydaje ze twoja corka nie wie jak ciezko sie pieniazki zarabia. nie badz taka dobra skoro widzisz ze i tak nie docenia i szacunku nie okazjuje

Gość nieeeee wiem
moja dobroc dzis sie skonczyła

Gość kobieto skad ty bierzesz te
pieniadze przeciez 3 tys co miesiac to od groma kasy ,a za co zywisz reszte rodziny. musisz miec w pizdu kasy ze tak coreczce dogadzasz.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i co zamierzasz zrobic?????

Gość nieeeee wiem
odetne ja od kasy

Gość nieeeee wiem
pieniadze biore z pracy a niby skad mam je brac??

Gość jest na trzecim roku
w wieku 20 lat? Gratuluję, zdolna dziewczyna :)))))

Gość syn mojej .....
koleżanki też studiuje w Poznaniu wynajmują wraz z 4 kolegami mieszkanie każdy z nich płaci po 250 zł miesięcznie ....znajoma daje synowi raptem 600 zł na miesiąc bo na więcej jej nie stać ale on ma dodatkowo stypendium naukowe i socjalne więc chłopak radzi sobie świetnie ...więc nie opowiadaj że 3 tyś to niezbędne minimum rozpieściłaś córkę to teraz masz .....skoro tak dobrze się uczy to czemu nie stara się o stypendium hmmm ?

Gość lucy z siodmego nieba
gdzie twoja coreczka sie żywi za te 3 tysiące? w 5 gwiazdkowym hotelu? 300zloty na miesiąc na jedzenie i koniec. Zacznie kupowac warzywa, ryż, nauczy sie gotować....ale kalekę wychowałas....

Gość AP AP AP AP AP
3000 - baaaardzo duzo kasy. Wynajem mieszkania- nie moze zamieszkac z kolezanka w pokoju, gdzie bedzie placila ok 400 zl (ful wypas) + zywnosc, ciuchy(?), kosmetyki, dojazdy= gora 1000 zl (studenci marza o takiej kasie). Mysle,ze gora 1000 zl jest wystarczy. Poza tym- piszesz,ze potrzebna jest Twojej corce kasa na ksiazki, kserowki itd- ile ona codziennie tych ksiazek kupuje i ile ona kseruje? Bo ja jestem na 3 roku studiow i jeszcze zadnej ksiazki nie kupilam, ksero kosztuje grosze, podejrzewam,ze 20 zl miesiecznie- nie wiecej place za kserowki. Za bardzo rozpiescilas dziecko- o Matko! W Twojej rodzinie rzadzi Twoja corka, to widac. Wez sprawy w swoje rece, porozmawiaj z nia, obliczcie razem wydatki i odetnij jej kase do 1000 zl. Juz widze jej bunt- rozpieczona gowniara- sorry,ale wlasnie takie mam wrazenie:/

ale się zdenerwowałam no... z resztą spróbuj kup jej jedzenie i zawieź tam a pokój jednoosobowy w akademiku kosztuje no max 600zł... i tak przesadziłam sprawdz sobie na stronie jakiejś uczelni np akademii ekonomicznej w katowicach tam sa ceny podane jesli nie wierzysz...

do jest na trzecim roku: Matematyka się kłania...skoro jest z 88 roku może mieć 20 lat i zaczynac teraz 3 rok...

Gość wychowala kaleke
bo od malego dawala jej wszystko co chcala takie sa bachory bogatych rodzicow gdzie nie musza pracowa ciezko na utrzymanie tylko wszystko maja do lapy dane ,a pozniej taka stara wypisuje jaka to ma niewdzieczna i zla coreczkie.

Gość kiniaaaaczek
ja pierd**** mam nadzieje ze to prowokacja bo az sie noz otwiera w kieszeni jak sie to czyta!!! Kobieto - tez studiuje i to w znacznie drozszym miescie bo w Krakowie. Wynajmujemy mieszkanie ze znajomymi i wychodzi max 300zł z rachunkami i jest juz od poczatku umowa - jak imprezy to na miescie i kazdy sie tego trzyma. Od rodzicow dostaje okolo 600zł, czasem 500zł, ale dzieki naukowemu i socjalnemu swietnie sobie radze i staram sie brac od nich jak najmniej. Masz pasozyta na utrzymaniu i tyle, sama dawalas wiec plac.

Gość ej powiedzcie jsjsjsjjsggggggg
akademik kosztuje gora 400 zl z calodobowym wyzywieniem!!!!powinna dostawac tysiac zloty i spokojnie by starczylo, a ksiazki mozna wypozyczac z biblioteki a nie kupowac!!! kserowki to tek groszowe sprawy!!!i jakby mieszkala w akademiku nie musi placic za dojazdy do szkoly bo szkole ma pod nosem!!!wiec 1000zl z palcem w dupie powinno jej starczyc!!!

może twoja córka troche oszukuje cie z tymi wydatkami? no bo ile mozna placic na kserowki? studiuje teraz trzeci kierunek i chyba tylko filologiczny wymagal rzeczywiscie sporej kasy na kserowki a tak teraz nawet ksiazek nie kupuje tylko wypozyczam z biblioteki i wszyscy tak robią!

Gość xxx DOTKA xxx
A ja przepraszam... Jak to mozliwe, ze w wieku 20 lat jest juz na 3 roku?;/ Zgodzilabym sie gdyby zaczynala 3 semestr... ale na 3 roku? Jakas wybitnie uzdolniona? ;p

Gość majac 20 lat
idzie sie na drugi rok i niestety nie przeskoczysz rocznikowo aby byc na trzecim, matematyku za piątkę :P

Gość Musisz tylko i wyłącznie
ODCIĄĆ JĄ OD KASY!!!!!!!!!! To, czy jej dajesz czy nie dajesz pieniędzy wcale nie świadczy o twojej miłości. Dając jej pieniądze- ona wchodzi ci na głow\ę JEDYNA RADA- odetnij ją od pieniędzy! Wiem to z AUTOPSJI!! (i nie tylko)

moze w tym roku ma 21 tylko zimą mam 22 i idę na 4 więc nie widze problemu poza tym są ludzie którzy poszli do szkoły wczesniej ale nie o to chodzi w tym temacie a czy ona ma rodzeństwo ??

a to ciekawe bo moja siostra maa 20 lat...za miesiąc urodziny (21 lat) i bedzie teraz na 3 roku:D

Gość yyyyyyyyyyhg
a po co jej kawalerka na zamknietym osiedlu, o podwyzszonym standardzie??? NIech wynajmie pokoj z innymi studentami, to bedzie placila 300 zł/miesiac. A co bedzie jak skonczy szkole?? Do pracy nie pojdzie bo przeciez skoro ma 3000zł od mamusi to jej sie nie bedzie oplacalo pracowac zaniej niz 5000zł.