Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeee wiem

Moja 20l etnia córka...

Polecane posty

Gość nieeeee wiem

.....nic nie robi w domu bo jej sie niechce albo mowi ze nie umie studiuje dziennie na 3 roku i wymagania ma ogromne --- dostaje jakies 3 tys miesiecznie na mieszkanie i reszte wydatkow Odzywa sie do mnie gorzej niz do psa Co ja mam z nia robic ?dajcie jakies rady

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mauczyłas ja że ma wszystko co che bez wysiłku to teraz taka jest, sama ja tak wychowałas, ale zawsze mozesz ja sprowadzić na ziemie. Na co Ty jej przepraszam dajesz 3 tys miesiecznie??? To ogromna kwota dla studentki

Gość pisać lepsze prowokacje
🖐️

Gość nieeeee wiem
na mieszkanie i na jedzenie na ksiazki kserówki itd

I 2 tys przepierdala na ciuchy i imprezy. Ale chuj skoncz juz ta prowakacje bo glupia.

według mnie to ona dostaje o wiele za duzo tych pięniędzy, ogranicz jej kase, jak chce wiecej niech sama zarobi w weekendy. Jak jej teraz nie nauczysz szacunku do Ciebie to bedziesz miała całe zycie na karku, bezczelna księżniczke której sie wszystko nalezy

Gość nieeeee wiem
wczoraj byłam z nia i młodsza córka w galerii handl. podeszłam do kasy z sukienka młodszej córki a starsza połozyła mi jakis ciuch za 150zł powiedziałam jej ze ma to odłozyc odłozyła!! i zostałam zbesztana w obecnosci kasjerki juz nie mam sił

Gość nieeeee wiem
to jest tak niewiarygodne ze podejrzewacie prowokacje?? niestety to prawda jak ja mam z nia postepowac chce aby skonczyła szkołe ale nie wiem czy to psychicznie wytrzymam

Gość 1.2.3.
według mnie to prowokacja.zaden madry rodzic nie daje corce 3 tys. na mieszkanie i wyzywienie,bo taka kwota jest duza.to ja mam tyle razem z mezem na miesiac i mieszkanie mamy na kredyt plus czynsz i inne oplaty.a tu studentka dostaje od rodzicow 3 tysiace.nie wierze w to,chyba ze starzy kasiasci i pierdolnieci jak coreczka

Gość Villena
Tak ją wychowałaś, pokazałaś że może mieć wszystko bez kiwnięcia palcem :O Moi znajomi którzy są z małych miejscowości pracują za nieco ponad 1 tys miesięcznie i muszą za to opłacić wszelkie rachunki typu internet, komórka no i oczywiście mieszkanie. A Ty sobie wychowałaś rozpuszczoną małolate :O Nie daj jej ANI GROSZA!! Ja też studiuję dziennie i jakoś pracuje- chcieć to móc.

to niech skonczy, nie dawaj jej kasy za duzo, za wszystko dawaj na biezaco, nic wiecej niz potrzebuje. W koncu nie wydaje co miesiac na ksiazki prawda?? Ograniczenie kasy jest konieczne, nie daj soba pomiatać, w koncu to nie gówniara zarabia te pieniadze tylko Ty!

Gość 1.2.3.
jak was stac dawac corce po 3 tysiace miesiecznie to kupcie jej te studia,po co masz sie wykanczac psychicznie.kasa wszystko zalatwi

Gość nieeeee wiem
jest na uniwersytecie nie chce jej kupowad dyplomu w szkole prywatnej bo tam niczego sie nie nauczy i po prywatnej moze najwyzej pracowac w butiku uczy sie swietnie ale zachowuje sie fatalnie

Gość nieeeee wiem
moze i madra nie jestem ale mieszknaie wynajecie +czynsz za kawalerke to 1500zł wiec połowe traci na mieszkanie za 1500 musi sie wyzywic kupic potrzebne materiały i miec na dojazdy

skoro sie tak swietnie uczy to pewnie ma stypendium, to powinno jej starczyc na jej wydatki

Gość LinDapinda
1500 za kawalerke to gdzie Wy mieszkacie???????

Gość nieeeee wiem
stypendiuim ma starczyc na wszystkie wydatki?? zart

Gość nieeeee wiem
wynajeta kawalerka w poznaniu tyle własnie kosztuje

Gość Nikita Gordon
Ja skończyłam szkołe prywatną i wylądowałam na o wiele lepszym stanowisku niż absolwencie uniwerków. Nie, nie miałam żadnych znajomości. Ech, żal mi takich stereotypowo myślących ludzi. Twoja córka ma rację, że Ci tak jedzie, skoro Ty jej ustępujesz. Szczęścia życzę

Gość loloooooo
ale glupia prowokacja......albo...trzasnieta matka

Gość 1.2.3.
po cholere dawalas jej kawe na lawe? trzeba bylo od malego uczyc szacunku do ludzi,rodzicow,pieniedzy.a teraz masz.dorosla baba a zachowuje sie jak zdegenerowana gimnazjalistka.trzeba bylo strzelic jej w pysk w tym sklepie.dlaczego pozwalasz sobie zeby cie nie szanowala? do roboty niech idzie i niech zobaczy jak trudno jest zarobic pieniadze.ilu studentow studiuje i ima sie jakichkolwiek prac aby miec swoj grosz zeby odciazyc rodzicow? bardzo wielu.a hrabina ma 3 tysiace na miesiac i pierdoli w czapke,jak wychowalas tak masz.

Gość lili_222
hmmmmmm no jak jestes durna to sie nie dziwie, ze corka ma taki stosunek do Ciebie...tez nie chcialabym miec takiej matki...

nie na wszystkie wydatki tylko na jej własne potrzeby, spokojnie jej starczy o ile nie jest rozpuszczoną smarkulą no a niestety jest. A w tej kawalerce to on nie moze z koleznak mieszkac zeby ograniczyc wydatki?? Rozpuściłas córke teraz zbierasz za to baty, a bedzie coraz gorzej

Gość nieeeee wiem
http://www.szybko.pl/Pozna%C5%84/Je%C5%BCyce/kawalerka/wynajem/681650 prosze ceny mieszkan do tego czynsz do społdzielni jest razem 1500

Gość *aniołek*
przełóż przez kolano

Gość nieeeee wiem
ile w takim razie studenci dostaja od rodziców pieniedzy?

Gość LinDapinda
no niech bedzie te 1500, a nie moze z kims wynajmowac?? Tak robia normalni studenci