Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enn.

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość Enn.

Cześć. Przyjaźniłam się z pewnym chłopakiem przez 3 lata... Zawsze mogliśmy na siebie liczyć... Ale od pewnego momentu ta przyjaźń zaczęła się zmieniać w coś więcej. On zaczął pisać do mnie "Kochanie, Skarbie, Kotku". Zmieszało mnie to trochę, ale po miesiącu też zaczęłam tak do niego się zwracać. Pisaliśmy sobie tak do piątku. Po czym nagle cisza. W szkole też ani słowa... A zawsze wymamrotał jakieś "Cześć", uśmiechnął się i patrzył. Dziś w szkole nie powiedział nic, udawał, że mnie nie widzi. Nie wiem o co chodzi... Bardzo mi na nim zależy... I może to ja popełniłam błąd... W piątek pisaliśmy jeszcze wieczorem na Gadu-Gadu. I ja nie wiem dlaczego to zrobiłam, ale powiedziałam mu, że go kocham. A on czy tak naprawde... Odpowiedziałam "Wydaje mi się, że tak..". Kiedy odbiliśmy od tamtego tematu, on wyskoczył z tekstem "Nie mam dla kogo żyć..." No to ja: "No a ja?" a on "Ty to koleżanka;p" I wkurzył mnie tym niesamowicie. Napisałam mu "aha...". On się pożegnał i zszedł. Napisałam mu potem sms-a. Bezsensownej treści "." No i nie odpisał, więc nie będę się narzucać... Zastanawiam się tylko dlaczego on tak ze mną gra? Skoro i tak zawsze byliśmy przyjaciómi... Proszę o Wasze opinie, nawet te negatywne.

Gość a ja nie lubie jak
facet mówi do kobiet kochanie kotku księzniczko bo przeważnie mowi tak do wszystkich kolezanek:o

Gość wsiewołod gołodupcew...
jebac leszcza

Gość Looooser
Z lamusami się nie pieścić!

Gość tak zwany problem z dupy