Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az sie patrzy na was zle

po co wam te studia ???

Polecane posty

przeciez i tak nie bedziecie pracowac w wyuczonym zawodzie tylko jako robole ...o ile w ogole cos znajdziecie przeciez zeby myc kible albo dupska staruszkom za granica nie trzeba miec dyplomu

gdzie sie ten papier liczy bo z tego co obserwuje wiekszosc po studiach z papierami leci na zlewoznywak do anglii albo płaszcy tyłek w domu

no to jasne studiujecie bo inni tak robia ale jakos po tych studiach nikt madzrejszy nie jest i czeka na etat zamiast otworzyc własny interes

a jaka to moze byc satysfakcja ze sie skonczyło prywatna uczelnie ktra produkuje bezrobotnych jak patrze jakie kiepy koncza teraz studia to raczej nie mozna mowic o satysfakcii kiedys te młoty z wyzszych szkół zawodówki by nie skonczyły

Gość bo dla niektórych to jest
wartość sama w sobie. Wiedza, wyksztalcenie, jakiś poziom rozwoju intelektualnego. Nigdy tego nie zrozumiesz, autorze 🖐️

Gość Ja po studiach
założyłem własny interes. Leczę ludziom zęby i całkiem nieźle na tym wychodzę. Nie mam powodu, by myśleć o zmywaku lub siedzeniu w domu.

Gość pigula987
ja pracuje w szpitalu na oddziale kocham swoja prace bez studiow bym nie mogla od tak

Gość pigula987
az sie patrzy na was zle--- moze zdradzisz czym ty sie w zyciu zajmujesz? zapewne sam amsz studia>??

Wiedza, wyksztalcenie, jakiś poziom rozwoju intelektualnego--------to akurat nie dotyczy szkół prywatnych pzrezciez bo tam wiedza to abstrakcja

Gość nieeeee wiem
AGH

Gość pigula987
ja skonczylam prywatna uczelnie i sie tego nie wstydze:) a na brak pracy nie narzekam pacjenci mnie uwielbiaja to mi wystarczy do szczescia

Gość pigula987
a ublizanie, wytykanie, smianie sie z studentow napewno nie swiadczy o kulturze osobistej i madrosci Panie az sie patrzy na was zle

Gość Elfix
studentów jest jak nasrał dzisiaj magister to żadne wydarzenie

ja skonczylam chemie na uniwersytecie wroclawskim - panstwowa uczelnia, trudny kierunek. zrobilam to glownie ze wzgledu na rozwoj wewnetrzny oraz swoja satysfakcje, poniewaz zawsze lubilam chemie, bylam i nadal jestem ciekawa swiata. teraz prowadze wlasne laboratorium analityczne, ktore przynosi mi satysfakcje osobista i zawodowa. zanim uzbieralam pieniadze na otwarcie wlasnego biznesu pracowalam jako chemiczka w parku technologicznym, gdzie bardzo sie rozwinelam zawodowo i emocjonalnie i poznalam wielu ciekawych ludzi :) bez studiow ani jedna, ani druga praca nie bylaby mozliwa :) pozdrawiam :)