Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkie nicki zajęte...

nasza-klasa.pl

Polecane posty

Gość wszystkie nicki zajęte...

Czy ktoś z Was usunął swój profil ponieważ wkoorwił się na zmiany, które zrobiły z naszej-klasy totalną kupę? Ja tak zrobiłem i mam w doopie n-k i chooj!!!

Gość o rzeszty
najlepsze jest to, ze tyle wrogow sledzia karmi go dzien i noc :D popieram - nk to w dzisiejszych czasach zywy stolec :o

Gość Elfix
ja usunąłem w marcu

Gość brawoooo
teraz jesteście cool i trendy i zajebiste z was ludziska. Możecie dumnie wypiąć pierś! Macie powód do chwały:-D Proponuję nosić specjalny znaczek ' JUż nie mam konta na na NK" niech wszyscy wiedzą , a co!:-D Kiedyś wszyscy masowo jak stado baranów się tam zapisywali, teraz baranki ruszyły w drugą stronę - masowo sie wypisują bo ktos powiedziaął że to obciach, a przecież nie będą miec własnego zdania tylko zrobią to co jest oool:-) Żeby się publicznie przyznawać do tego, że byle śledzik wywołal w nas jakieś emocje to trzeba.... ech....:-D

Gość nitka..22
a j mam konto na n-k i nie zamierzam go usówać!!!! bo mi sie przydaje do utrzymywania kontktu ze znajomymi fakt ze niestety coraz bardziej przypomina jąś fotke.pl czy cos takiego

Gość a b c
ja już dawno usunełam ha:)

wkurzyłam się na śledzika, chyba też usunę profil .. jak na razie zmiany na nk idą w złą stronę

tylko szkoda mi fajnych komentarzy do zdjęć , to takie miłe! nie słyszę ich codziennie ale za to sobie mogę poczytać :)

Akurat śledzik mi przypadł do gustu. Choć mogłaby być opcja ukrycia go. Większość jest na nie,a paradoksalnie ciągle go używają.

Gość facebook jest lepszy

właśnie, powinien być wybór , chcesz to sobie uruchamiasz śledzika a nie chcesz to go wyłączasz.. a tu narzucili wszystkim takie niewiadomo co

Gość Smutne to ale prawdziwe
Też mi trochę szkoda ale raczej usunę. Jak wrąbali posrane albumy to można była to gówno wyłączyć i już. A gówno wartego syfa śledzika bez hakerskich sztuczek się nie da pozbyć :/

Gość samosentna
Najbardziej śmieszy mnie to, że ludzie nie chcą przyjąć do wiadomości tego, że n-k śledzia nie usunie, nawet moja babka z informatyki uwierzyła, że jak sobie wklei miliard łańcuszków to problem zniknie. A wystarczy wpisać w googlach "jak usunąć śledzika" - wyskoczy wiele pomocnych stron jak pozbyć się tej kupy

Gość nigdy nie miałam
tam konta :D i w ogóle co to jest ten śledzik??? Wszyscy tu o tym piszą :)

Gość xxx666xxx
gówno zostało po naszej-klasie!!! A śledzik to smród który został po tym gównie!!!

Gość agskdbsmdnhidgswbs
A ja usunelam sledzika wejdzcie na www.jakusunacsledzika.pl i po sprawie. Tez mnie to wk***ialo

Gość lodzik
sledzika da sie zablokowac i bedzie ok

Gość tyhujikjhg
U mnie też już śledzika brak :)

Gość lodzik
Dla przeglądarki - Mozilla Firefox Potrzebny nam jest dodatek do Firefoxa - Stylish 1.0.6. Ściągniesz go stąd. Instalacja jest prozaicznie prosta, dokonaj jej. Gdy zrestartujesz przeglądarkę kliknij na zakładkę “Narzędzia”, potem “Dodatki”. W nowym oknie zaznacz zakładkę “style”. Potem “Stwórz nowy styl”. Konieczne jest nadanie nazwy i etykiety. Zrób to tak aby potem wiedzieć o co chodzi np. “Śledź śmierdzi”. W największym polu tekstowy wpisz: #sledzik_box { display: none; } Kliknij “Zapisz” i gotowe! :) Dla przeglądarki - Opera Poprzedni kod: #sledzik_box { display: none; } Zapisz w notatniku jako sledz.css, a w Operze udaj się poprzez zakładkę “Narzędzia” do “Preferencje”. Kliknij opcje “Zaawansowane” i wybierz “Zawartość”. Następny krok to “Opcje stylów”. Kliknij na “Wybierz” i znajdź ’sledz.css’, zapisz i zrestartuj przeglądarkę. Dla przeglądarki - Safari Tutaj jest niemal tak samo jak w Operze. Zapisz plik ’sledz.css’ tak jak robiliśmy to dla Opery i naciśnij CTRL i +. Potem wybierz zakładkę “Zaawansowane” i wybierz opcję Styli. Zaznacz “Inny…”, a pojawi Ci się okienko wybrania pliku. Znajdź “sledz.css” i wybierz, potem zapisz. Zrestartuj przeglądarkę, a śledź zniknie z Twojego talerza! Dla przeglądarki - Internet Explorer 8 Zapisujemy ’sledz.css’ tak samo jak w dwóch poprzednich przeglądarkach. Wchodzimy w menu Narzędzia i wybieramy Opcje internetowe. Klikamy na przycisk Dostępność. Zaznaczamy pole Formatuj dokumenty używając mojego arkusza stylów. Następnie klikamy na przycisk “Przeglądaj…” i wybieramy nasz plik CSS. Zapisujemy i restartujemy “przeglądarkę”. Cieszymy się życiem bez śledzia. Dla przeglądarki - Internet Explorer (w wersji niższej niż 8) i Chrome Muszę Cię rozczarować. Nie istnieje sposób na udoskonalenie tych “przeglądarek”. Ściągnij prawdziwą przeglądarkę.

Gość sikam uchem
może ktoś wymyśli podobny portal bez tego całego syfu i nie sprzeda się jak tania dziwka to się wtedy chętnie przeniosę

Gość a ja mam profil na nk
i mam w d*** że to nie modne :P

Gość 6787697877777
śledzik jest cool nawet nie wiecie ile osób potrzebujących pomocy np. z powodu choroby, zbierający na operacje może szybciej rozesłać informacje z numerem konta wstydżcie sie wam to już wszystko przeszkadza a usuwając śledzika możecie kogoś skrzywdzić

Gość coooooooo
"wstydżcie sie wam to już wszystko przeszkadza a usuwając śledzika możecie kogoś skrzywdzić" chyba debil to napisał :D:D:D:D:D