Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość istna masakroza

Teściowa przyłapała mnie z wibratorem...

Polecane posty

Gość istna masakroza

Mieszkamy z mężem i jego z matką (teść nie żyje) w 2-piętrowym domu. Mój mąż wyjechał na tydzień w delegację, a ponieważ mam duże potrzeby seksualne, używałam w tym czasie wibratora. Robiłam to nawet kilka razy dziennie. Pewnego dnia zapomniałam zamknąć drzwi od pokoju, w którym się onanizowałam i moja teściowa weszła i zobaczyła mnie w akcji... :o Byłam pewna, że nie mam jej w domu, a okazało się że była, tylko poruszała się cicho jak mysz. Na widok mnie rozkraczonej z różowym wibratorem między nogami krzyknęła z przerażenia i wybiegła z pokoju. To było 2 dni temu, ona w ogóle się do mnie nie odzywa, na mój widok odwraca się z obrzydzeniem :o Mąż wraca pojutrze i nie wiem, co z tym wszystkim zrobić.. :(

Gość qjdtyfytfeeee
hahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D pozdrawiamy teściową!

Gość na miejscu -
mężą rozwiaodłabym sie z Tobą - bo jesteś niebezpieczna -narażasz na szwank życie teśćiowej :)

Gość karoolek......................
pisze teraz calkiem powaznie - pozycz jej tego wibratora , zostaw specjalnie w jej pokoju , jak odda to znowu podzuc - uzyje go w koncu

Gość istna masakroza
Dla mnie to nie jest śmieszne, to stara plotkara, opowie o tym wszystkim sąsiadkom na naszym osiedlu, a one to rozniosą na pół naszej mieściny :o Spalę się ze wstydu, a przecież nie zrobiłam nic złego, nie zdradziłam przecież męża z wibratorem! :(

Gość ty sie chwalisz czy żalisz
autorko? czy to po prostu perwersyjne fantazje?

Gość o ranyyy ale wstyd
:D

Gość karoolek......................
prosze cie !! nawet jak to rozpowie , to tylko zadziala na twa kozysc w gronie meskim ! i ona doskonale o tym wie - stad tego na bank nie rozpowie , ja gdybym usłyszał o czyms takim calkiem miło bym reagował na widoc takiej pani - bowiem to osoba jak najbardziej normalna , ale ja nie trawie zimnych ryb

Gość daję słowo że to prowo
autorze jaki masz czarny nick

Gość teściowa autorki postu
moja synowa was wkręca. tak naprawdę to ja zabawiałam się wibratorem, a ona mnie podglądała. a teraz podszywa się pode mnie ;-)

Gość doradze ci cos fajnego
trzeba bylo zamieszkac osobno...:D nie mialabys problemow ze ktos cie nakryje:D

Gość vibroteściowa
albo się wyprowadź, albo jej też kup wibrator. Nie żartuję, sama jestem teściową, i po śmierci mojego męża dostałam od syna i synowej wibrator. Bardzo mi pomaga. Polecam. Irena

Gość nie widzicie że prowokacja
ludzie no co

Gość istna masakroza
Planujemy się z mężem wyprowadzić, ale cały czas odkładamy kasę na własny dom. Wiem, że to brzmi nieprawdopodobnie, ale mi się naprawdę zdarzyło :/ Taaak mi wstyd.. :-| karoolek - trochę marne pocieszenie, wolałabym, żeby ludzie nie wiedzieli o moich intymnych sprawach :o

to planujcie dalej :D:D:D:D:D ...zazwyczaj jak sie planuje to nie wychodzi:D:D:D:D "chcesz rozsmieszyc Pana BOga? ...powiedz mu o swoich planach"....:D:D:D:D trzeba bylo wziac kredyt i miec spokój :D:D:D ...z zabawkami:D:D:D

Gość istna masakroza
Kredyt i tak trzeba będzie wziąć, przecież domu z działką nie kupimy za gotówkę. Mąż do mnie dzwonił i mówi, że jego mama "powiedziała, że ma mu coś ciekawego do przekazania" jak wróci :/

Gość nie przejmuj sie wszystko bedz
Ja wlasnie sobie siebie wyobrazam i tesciowa mowiaca mojemu mezowi ze ja sie zabawialam z wibratorem, juz widze jego reakcje :D :D :D uuuuuu :D i biegiem do sypialni :D :D :D :D

na dzien faceta kup swojemu lale i dawaj jak jezdzi w delegacje:D:D:D ...ale sie mamusia zdziwi jak sie dowie ze synus tez sie zabawia::D:D:D:D zart, nie dawaj w delegacje ale zostaw ja na widocznym miejscu zeby ona widziala:D:D:D:D taka lala z 80 zl kosztuje

Gość uśmiałam się do łez
Chociaż pewnie nie jest Ci do śmiechu. Na Twoim miejscu bym po prostu powiedziała mężowi o zaistniałej sytuacji. A teściowej przejdzie z czasem :)

Gość ponowienie
ale jesteście zryte/ci co niektórzy - zabawa z wibratorem to "nic złego" - ciekawe czy mężowie by chcieli aby ich żony dzielnie zmieniły fiutki na wibratory, i ciekawi mnie czy żonki tak zgodziły by się na gumowe cipki lub lalki?? ale się uśmiałam hahhahaha dobrze Ci i tak!!

Gość do ponowienie
niektorzy maja wesole podejscie do seksu np mnie maz kupil wibrator jak i nasadke na penisa (swojego ;) ) i raczej nie kupil mi go zeby mi sie na polce kurzyl :D od czasu do czasu zapyta czy sie przydaje ;)

Gość istna masakroza
Mąż nie wie, że mam ten wibrator, jest strasznie wrażliwy na punkcie tego, czy mnie zaspokaja. Czuję, że będzie afera :o

Gość kgjioe
mam dwa wibratory, które dostałam od mego lubego. Czasem używam sama, a czasem razem z nim - coś się musi dziać! :) Autorko nie przejmuj się, tylko koniecznie powiedz mężowi za nim ona to zrobi!

Gość vxfgrdztg
Przecież używałaś go jak go nie było - nie mógł Cię wtedy zaspokoić. Chyba lepszy wibrator niż inny facet...

hehe cicha teściowa skąd ja to znam.Jak jeszcze mieszkałam z teściami to mąż siedział na kanaopie i gadał przez telefon.Ja robiłam mu loda a teściowa weszła do przedpokoju żeby się przejrzeć w lustrze.Nietrudno było zauważyć co ja robiłam stała dosłownie wciśnięta w lustro.tEŻ MYŚLAŁAM ŻE JEJ W OGÓLE W DOMU NIE MA ALE BYŁA :(

Gość Do istnej masakrozy
dla mnie nie ma nic gorszego jak takie obleśne babsko jak ty z potrzebami sexualnymi jak u faceta. Może lepiej zbadaj sobie poziom testosteronu we krwi? Pewnie masz powyżej górnej normy.... Nie dziwie się że teściowa nie odzywa się do ciebie. Dla mnie takie "jurne" baby jak ty są po prostu ohydne. Zresztą takiegoś czegoś nawet kobietą nazwać nie można tylko jakąś nadpobudliwą zdzirą.

Gość istna masakroza
Jak się dzisiaj zdzwonimy to z nim pogadam, powiem mu jak za nim tęsknię i że wyobrażałam sobie, że robię to z nim :P TATYANA22 - rozumiem doskonale, co musiałaś czuć :/

Gość jak ktos chce byc cnotka
to niech sobie bedzie ale niech nie krytykuje innych bo potrzeby seksualne sa najbardziej normalna ludzka potrzeba. Przykro mi ze Ty nie potrafisz czerpac z seksu przyjemnosci i satysfakcji bo inaczej tez bys to czesto robila

Gość Do Tatuanny
ale szmatka z ciebie.Śmieszą mnie wypowiedzi takich kretynek jak ty co to jak to napisałaś "loda" robią swojemu facetami, pozwalają na anal, sikanie, wytrysk do buzi. A potem taka zakłada topik" mój facet chyba już mnie nie chce". Jak można mieć szacunek do kobiety która taka uległa i wszystko robi dla faceta, byleby tylko go zadowolić. Nie dość że nie macie żadnego szacunku do siebie, to jeszcze robicie idiotkę z siebie a faceci się z was w duchu śmieją. A potem zdradzają z normalnymi kobietami z klasą, a nie DOMOWYMI PROSTYTUTKAMI