Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny facet ale ciekawy

o czym myślą i co wolą kobiety

Polecane posty

Gość Normalny facet ale ciekawy

Pytanie adresuje do kobiet , chociaz i mężczyźni na ten temat mają dużo do powiedzenia. Mianowicie chciałbym wiedzieć , jaką "pałkę "wolicie u mężczyzny ? Czy w głębi siebie macie takie zachcianki żeby nadziać się na porządnego kutasa czy też wystarczą Wam normalne rozmiary. Odpowiedź w stylu to nie długosc przyrodzenia tylko technika ......... raczej nie wyczerpują tematu. Napiszę jeszcze, że nie mam kompleksów co do samego siebie.

Gość Stasiek co lubi anal...
policyjna pałke, ma się rozumieć :classic_cool:

Gość ja wolę inne laski

Gość chlebowarodzina
to chyba jasne, że rozmiar się liczy i nie mówię o wielkich, murzyńskich palach, ale im większy tym lepszy

Gość Elfix
laski lubią umyte wacki

Gość to oto mysle ja
umyty koniecznie. obrzezany jeszcze lepiej. dosc duzy, ale nie za gruby ani nie za dlugi. moj facet ma sredniego z lekka tendencja do mniejszych, jest fajnie, ale nie rewelacyjnie. wole jednak jego niz innych. ale marze w skrytosci o wiekszym mojego kumpla, ale z nim troche bolalo i nie chce byc z nim w zwiazku, raz tylko sie bzykalismy, wcale nie bylo fajnie, z moim facetem jest fajniej, ale chcialam sprobowac, bo moj kolego jest sliczny, egzotyczny i ma duzejszego...

Gość messa...lina
Pałka zapałka dwa kije, kto się nie schowa ten kryje hi hii hiii

A pomyślałeś, że każda kobieta jest inna i każda inaczej mogłaby odpowiedzieć na to pytanie? Nie traktuj nas jak szarą masę klonów, jeśli sam nie chcesz zostać tak potraktowany.