Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc bo sie zapłacze

Tradzik na całym ciele w wieku 23 lat..... Pomocy

Polecane posty

Gość mrofff
mam to samo ramiona czolo plecy deklt w okolicacvh tylka tez mialam ale juz nie mam a mam 22 lata prawie teraz poszlam do parcy by zaprobic sobie na izotek

Gość mrofff
ps.na cyckach to ja mam wagry mam syfy doslowanie wszedzie

Mam 20 lat i pryszcze na: czole, skroniach, brodzie, pod brodą, szyi, dekolcie, ramionach, plecach, zatkane pory na nosie. Intensywnie się pocę, doskwiera mi stres (ciężko to opanować). Czyżby to było powodem wyprysków? Dermatolog mi nie pomógł. Brzydzę się swojej skóry. Boję się jak zareaguje na to mój chłopak. Specyfiki, które używam działają chwilowo, a na drugi dzień znów pojawia się to dziadostwo. Jak tego raz na zawsze się pozbyć?! Może zastosować, jakąś dietę? Jaka jest najskuteczniejsza?

Mam 20 lat i pryszcze na: czole, skroniach, brodzie, pod brodą, szyi, dekolcie, ramionach, plecach, zatkane pory na nosie. Intensywnie się pocę, doskwiera mi stres (ciężko to opanować). Czyżby to było powodem wyprysków? Dermatolog mi nie pomógł. Brzydzę się swojej skóry. Boję się jak zareaguje na to mój chłopak. Specyfiki, które używam działają chwilowo, a na drugi dzień znów pojawia się to dziadostwo. Jak tego raz na zawsze się pozbyć?! Może zastosować, jakąś dietę? Jaka jest najskuteczniejsza?

Położ sie na chodziku i popros jakiegos przechodznia aby cie podeptal... Moze popekaja, i problem z głowy... Raczej calego ciala hehe

Gość gość
Takie krosty na ciele - jeśli nie działa standardowe leczenie od dermatologa, albo działa ale tylko na chwilę - to może być oznaka: lamblii albo innych pasożytów, alergii pokarmowa (najczęściej na produkty pochodzenia mlecznego, ale też gluten, soję), zaburzeń hormonalnych. Może to też być alergia na kosmetyki - wtedy polecam zastosować jakiś silny środek przeciwalergiczny (antyhistaminowy, nie wapno). Jeśli zmiany znikną w ciągu godzin, to znaczy, że były pochodzenia alergicznego.