Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QuEnN wHiTe DiAmOnd

Nie stac mnie na ciuchy i godne rzycie. Chce zostac utrzymanka. Gdzie?

Polecane posty

Gość QuEnN wHiTe DiAmOnd

Jestem bardzo ladna i mam nogi i wlosy blond i moje pytanie gdzie moge sie zaczepic aby zaczac tak zyc mysle ze okolo 4 tys by mi wystarczyly i co

Gość fgds
mysle ze najwiekszym twoim atutem jest to ze masz nogi. nie kazda ma takie szczescie. Hihi

Gość htu6
RZYCIEI to nie jebajka :D

z takimi nogami blond to mozesz sie zaczepic w cyrku. nie bedziesz nic robic tylko nogi pokazywac a kaska bedzie leciec :D rzycie jak w matrycie :P

Gość dfulhapdsi
kochaniutka! najpierw zainwestuj w słownik ortograficzny!

Gość Janek po 50
To jakaś prowokacja? :) ?

dooobre tylko sie zastanawiam, czy jej atutem jest to, ze ma blond nogi czy to, ze generalnie je ma loool

Gość ale jestescie jebnieci
przeciez napisala ze ma nogi i blond włosy!!!!a nie ze ma blond nogi kretyni czytac sie nauczcie może dziewczyna chciala napisac ze ma długie nogi i blond włosy!!!

Gość Malizna
Ważne co napisała i jak to brzmi. Warto czasem przeczytać ze zrozumieniem własny post zanim się go wyśle. To nic nie boli. A żeby zasłużyć na godne "rzycie" to jeszcze warto się trochę pouczyć. Kiedyś uroda przeminie, nogi i włosy posiwieją (sorry, nie mogłam się powstrzymać :P ) i nikt nie zechce jej sponsorować, a wtedy lepiej mieć coś w głowie.

będąc utrzymanką, Twoje życie bedzie baaaardzo godne...

Gość Posiadanie nóg
bardzo pomaga w życiu a jak ma się jeszcze nie tylko włosy na głowie a coś w niej co mózgiem się nazywa to....

Hahaha :) To jak kumpel keidyś powiedział --> poznałem fajną dziewuchę, miała zajebiste duże blond oczy... yyy Kurwa niebieskie oczy ;p Pomyliło mu się troszkę. Ale co tu czytam i widzę że jakaś pani ma blond nogi, więc może mu się nie pomyliło :)

Gość Bardzo chętny i zdecydowany
Ja tam jestem chętny i zdecydowany. Przy dupczeniu nie musi pisać ani gadać, zresztą jak ma gadać z pauką w buzi? Pisz jak mamy zacząć, czy wiek ma znaczenie? Już jestem napalony.