Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oli21

zielona kupka

Polecane posty

prosze o pomoc. moje dziecko zmaba sie z kolkami, zmienilam mu mleko z bebiko na bebilon dla dzieci z tendencja do kolek i zaparc. synek troszke lepiej sie czuje ale robi zielona kupke czy to normale co jest tego przyczyna??

Gość Kosma22
przy mleku modyfikowanym zielona kupka to podobno normalna sprawa. Jeśli dziecko nie ma problemow z brzuszkiem to nie ma sie co przejmowac, przy okazji pogadaj z lekarzem.

ma kolki i wysypke hna brzuszku i stopkach. mieszkam w anglii a dla angielskich lekarzy wszystko jest normalne

moje dziecko ma 2 miesiące i od urodzenia jest na nestle nan ha dla alergików i ma żółte kupki, zielone może lepiej skonsultuj z lekarzem, zadzwoń na dyżur i niech ci powiedzą czy to normalne

Gość pewnie zjadlo grzybki
halucynogenne, po nich zawsze jest zielona :D

Gość albingata
Zielone kupki świadczą o niedojrzałości układu pokarmowego, małe brzuszki są bardzo wrażliwe, szczególnie na nowe pokarmy. Zmieniłaś mleko więc zapewne z tego powodu. Mam trójkę dzieci i takie zielone kupki zdarzały się dość często na mleku i potem jak już jadły stałe pokarmy. Jeżeli chodzi o wysypkę to się nie wypowiadam.

Gość albingata
Ale dla pewności skonsultuj to z lekarzem. Na pewno usłyszysz, że to normalne. Nie martw się.