Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiiikaaaaaa20.........

mam 20 lat i jestem w ciąży przeraża mnie to

Polecane posty

przeraża mnie ta cała sytuacja :( kocham dzieci, pragnęłam mieć dziecko ale za jakiś rok,dwa.. teraz? mimo ,że już je kocham i chce to jestem przerażona ta wizją, co dalej? mam faceta, kocha mnie, jest odpowiedzlany ma 28 lat , mieszkamy razem ale boje się moje życie się zmieniło i wariuje czy podołam ???? jak dam sobie radę.. teraz zaczynam drugi rok studiów dziennych nie wiem czy mam się przenieść na zaoczne co robić :((

wiem,że dla kogoś to paranoja mieć 20 lat i dziecko, pewnie wiele osób chce się wyszaleć, wybawić.. Ono jest chciane, mój facet jest szczęśliwy, ja też chciałam ale teraz dopadło mnie przerażenie czy dam ze wszystkim rade :( dziękuję Ci za dobre słowa :)

heh dziękuję wam w sumie nie wiem po co tutaj pisze chyba musiałam to wyrzucic z siebie i od razu lepiej jak ktoś napisze miłe słówko :) uśmiecham się właśnie przez łzy dopadają mnie niezłe huśtawki nastroju he he

Gość asia88-84
ja dalalm rade majac 19 lat skonczylam Lo teraz jestem na studiach na 1 roku BHP,corka w lutym do przedszkola sa wyrzeczenia! chcesdz isc na impre dziecko chore naprzklad ja nie zaluje dajemy rtade jest ok

Ja planowałam ciążę tak za rok, półtora.. aby mieć licencjat, urodzić a potem iść do pracy itp..a tutaj za szybko i jestem w połowie studiów i tego się boję ten rok myślę,że zaliczę normalnie ale co z ostatnim :( chyba go zrobie zaocznie albo urlop dziekański na rok

Gość kropuszka
hej glowa do gory:) ja tez jestem w twoim wieku i rowniez jestem w ciazy, na poczatku zareagowalam tak samo jak Ty, ale do tego wszystkiego trzeba sie przyzwyczaic, dorosnac, wszystko dobrze przemyslec i wlasnie ten okres 9 miesiecy jest na to najlepszy. Ja jestem w 9 mc ciazy, i juz nie moge sie doczekac mojej malutkiej Zuzanki:)) wiem, ze bedzie ciezko, ale dam rade! Ty tez.

Marika piszesz ze "za rok , dwa.." a co to za roznica ? :) przenies sie na zaoczne i dasz rade : )

_acha_ tak ,że skończyłabym sobie te studia i mogłabym na spokojnie zająć się macierzyństwem a potem poszukać pracy.. a teraz muszę pogodzić dwie rzeczy razem,ale muszę dać radę :)

Gość powiemcizdoswiadczenia
ja mialam 19 lat jak zaszlam a 20 ja urodzilam:) obecnie mam 22 i 2 letnie dziecko co ci moge powiedziec zycie sie zmieni o 180 stopni!:) najpierw porod potem kolki ,zabki ,chorobska:) czasami mam juz dośc aale nie poddaje sie,trzeba zyc dalej mysle ze za rok dwa bedzie fajnie bo im dziecko starsze tym wiecej radosci daje:) :) jest ciezko na prawde

Gość nelkaaa
a jakie studia? i w jakim mieście?

studiuję w Katowicach mam nadzieję,że dam radę mój facet jest wniebowzięty dba o mnie, nie mogę nawet małej reklamówki nosić ,a przecież ciąża to nie choroba a wciąż każe mi leżeć :)