Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardka z kwiatkiem

Czy on traktuje mnie powaznie? dziewczyny odpowedzcie

Polecane posty

dzisiaj w rozmowie o czyms tam wspomnialam cos o przyszlosci jak bedziemy miec np 40lat, a on do mnie ze nie wie czy bedziemy ze soba i co bedzie za tak dlugi okres, ze przeciez nie da sie powiedziec co bedzie za..., bo czlowiek nie jest w stanie niczego przewidziec, dodam tylko ze jestesmy juz 3 lata ze soba mieszkamy, wiem ze nawet mlodsze pary ze starzem sobie zartuja co by bylo jak beda juz starzy albo o dzieciach a to jak mi dzisiaj odp to mnie zszokowalo co o tym myslicie?

tylko jak we mnie wchodzi to wtedy obiecuje ze sie ze mna ożeni

podszywy:(

Gość marny temat ty gloopia
podszywy tez marne

ale ja mu daje tylko on nie zawsze chce.

no zajebiscie dzieki wszystkim podszywom zal normalnie!!!

z tego co mi mowil, to jeszcze pare miesiecy temu myslal nawet o zareczynach ale ostatnio powiedzial mi ze nie wie czego by chcial od naszego zwiazku ze nie posuwamy sie do przodu i nie wie co z nami bedzie, noz kuzwa to co mam zrobic? ja mam sie mu oswiadczyc czy co?

wiesz co...jestem w związku z tym samym stażem co Ty. Kochałam go całą sobą, dawałam z siebie zawsze więcej niż on...jakiś czas temu on sam powątpiewał tak samo jak twój...czyli nawet niewiedział, czy jestem tą kobietą z którą chciałby być do konca życia...zrobilismy sobie przerwe i jakos mu sie odwidziało...Za to ja...na chwilę obecną mam zawachania i nie wiem czy chce byc z tym czlowiekiem...

moze sie do przodu nie posuwamy ale posuwa mnie juz kilka lat tak , ze mam jak zona gornika zrabany przodek. i co zostawi mnie taka uzywaną?

sory ale chyba wiadomo czyje posty to podszywy... tez myslalm o przerwie ale ciezko jest z mieszkaniem nie mialabym do kogo sie wprowadzic na ten czas az zobaczymy co dalej, chyba dalo mi to do myslenia... bo po 3 latach to powinno sie chyba juz cos wiedziec

ja daje jeszcze trochę czasu naszemu związkowi...a potem pozwole, aby umarło śmiercią naturalną... Nic na to nie poradzę. W uczuciach nie wolno mieszać. Albo się kocha albo nie... Mieszkanie ze sobą może dużo pomóc, bo będzie się bynajmniej wiedziało czy w tą czy we wte... Też nie mam możliwości razem zamieszkania, ale to jest raczej skomplikowane.