Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhghgbggg

Zagadać egzaminatora podczas egzaminu?

Polecane posty

Gość hhghgbggg

Już od kilku osób słyszałam, że to dobry sposób na przyjemniejszy przebieg egzaminu - redukcja stresu i większa szansa na zdanie :P Co wy o tym sądzicie? Wiadomo, nie każdy egzaminator jest taki sam ale może warto spróbować zagadać?

oni chyba nie są zbytnio rozmowni,nie dane było mi na szczęście ich poznac,zdałam za pierwszym podejściem:)

Gość hghhgghghg
Playboy girl - ale chyba nie mieszkasz w Polsce? :P

Gość adahsldhbmfc
Bo u nas w Polsce od 18 mozna podejsc do egzaminu. Do nauki mozna Przystapic ze 3 miechy przed ukonczeniem 18. Kto Ci takich glupot naopowiaddal ze mozna od 16??

Gość ghgfhhfhg
W Polsce kurs na prawko można zacząć 3 miesiace przed 18 urodzinami. Aby podejśc do egzaminu trzeba mieć ukończone 18 lat.

Gość nvnnvnvnv
Naoglądała się dziewczyna MTV i amerykańskiej młodzieży ;p

Gość no co sie dziwicie
skoro ma taki nick :o :O :O odnosnie tematu-jesli nie bedzie Cie to rozpraszac to probuj

Gość ale to prawko nie będzie ważne
w Polsce mądra, chyba, że zamierzasz używać prawka "zagranicą" (BTW co to jest zagranica?)

Gość no co sie dziwicie
moze jeszcze do Stanow?

Gość oczywscie ze bedzie wazne
jezeli zrobi to na ternie ue, bedzie musiala tylko zglosic je i wymienic na polski oidpowiednik

Gość gfddfggdgdg
Hahaha ale się uśmiałam :) A co do rozmowy, to mnie nie rozprasza... Odkąd zaczęłam rozmawiać z isntuktorem i słuchać muyzki, jeżdże o niebo lepiej :D Jednak jak skupiam się na kilku rzeczach anraz to jazda lepiej idzie ;)

bo kierowca musi mieć podzielna uwagę:P Mój instruktor mnie specjalnie zagadywał ale na pierwszych godzinach nic z tego:D siedziałam,trzymałam kurczowo kierownice i oczy przykleiłam do szyby...z czasem nauczyłam się rozdzielać uwagę między instruktora a drogę:D a co do egzaminatora-nie polecam-oni nie mogą z nami gadać-niektórzy tak robią co prawda ale ogólnie nie polecam... to jest nagrane i on może mieć potem kłopoty.

mieszkam w Holandii, ostatnio maz zdawal egzamin i ja siedzialam podczas egzaminu w aucie dla towarzystwa, egzaminatorowi nie zamykala sie geba, smial sie, zartowalze mna, non stop zagadywal, normalnie, dla mnie, ktora zdawala w Polsce - szok :D, mam nadzieje, ze u nas tak kiedys bedzie

Gość hghhgh
Może wpadłaś mu w oko? :D

Gość sdfghnjdfgh
ja gadalam :D geba mi sie nie zamykala totalny lajcik usmialismy sie pogadalismy nawet nie wiedzialam kiedy mina egzamin uslyszalam zdala pani a ja dalej gadam swoje hehe ucieszylam sie podziekowalam i tyle rozmowa pomaga