Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUDASEKBLONDASEK

NO I CO ŻE RUDA

Polecane posty

Gość RUDASEKBLONDASEK

Mam już dość, moja córeczka ma 9 miesięcy i włoski takie jasno rudo blond, zależy pod jakie patrze światło.Ja w ogóle nie myślę o kolorze jej włosków, ale komentarze osób które ją widzą i teksty "czy ona ma rude włoski, a po kim (ja mąż i 2 starsze córki jesteśmy blondynami) poprostu mnie dobijają.Dziecko jest zdrowe śliczne wspaniale się rozwija, to czym ja mam się martwić. Ludzie naprawdę są czasami beznadziejni. Ale czy rude włoski to coś złego. Oczywiście ciągle mówią że jeszcze się zmienią, normalnie ręce opadają.

a moi sąsiedzi byli rudzi po urodzeniu do paru lat a teraz blond:) ale rudy jest ładny:)

Ja co m-c musze się farbować żeby być rudzielcem :D A tak poważnie wiadomo że jeszcze kolor się zmieni. nie przejmuj się i mów że to od sąsiada ;P

Ja bym odpowiadała, że "po są siedzie" albo "po listonoszu" i z poważną miną :P :P Nie przejmuj się głupolami ;)

Kobieto ale czym ty się przejmujesz? Zdaniem obcych ludzi? Zgadzam się z przedmówczynią, na takie durne pytanie "po kim ma włoski" bez wahania odpowiedziałabym, że po sąsiedzie :-D Zamkniesz w ten sposób ciekawskie dzioby :-D A swoją drogą uwielbiam rude włoski a Twoja córa na pewno jest prześliczna z tymi włoskami :-D