Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaswojegochłopaka

Smotno mi dziś bo

Polecane posty

mój chłopak jest daleko a ja po wczorajszej 'szczerej' rozmowie nie potrafię odpisac mu na sms'a bo się boję że go wymęczyłam wczoraj tą poważna rozmową na temat związku :o on sie pewnie martwi dlaczego nie piszę a ja jakoś nie potrafię choć tak tęsknię...

powiedzialam mu że za rzadko rozmawiamy i to mnie męczy,że jak jestemsy razem jest super ale potem jak wracamy do swoich domów to sobie uświadamiam że to taki trochę płytki związek tzn nie chcę żeby taki był...bo kochamy się więc szkoda byłoby to zepsuć

sorry ,chciałam poprawić SMUTNO* bo pomyliłam literki w pośpiechu ale się zdublowało

chyba zaczekam do jutra i rano na dzień dobry napiszę mu ładnego sms'a tak żeby dobrze zacząć dzień :)

nie wiem czy to dobry pomysł on sie teraz zamartwia pewnie czemu jest cicho a rano dostanie smsa od Ciebie jak by nic sie nie stalo

ale nie specjalnie,nie na złość chciałabym żeby po takim przypływie mojej szczerości odpoczął...żeby miał czas ochłonąć...przemysleć,nie chcę zamęczyć biedaka:) bo on taki raczej skryty i spokojny jest