Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Chcę spełnić swoje marzenie.

Polecane posty

Gość Moim Marzeniem jest
On ale On nawet nie nie pamieta:((((( Jarek nie chce mnie

ojej.. to mamy wspólne marzenie ;) ja już mam plan wydarzeń, ale do matury chyba nie sklecę tego :O

Marze o tym od trzech lat i po tych trzech latach zdałam sobie sprawę, że nie mam talentu. Hinatka - ja nie mam nic. Codziennie mam inny pomysł, codziennie go zmieniam i w ogóle jakoś cienko z moja wyobraźnią :D

a mi się wydaje, że pierdzielisz :P musisz poczekać na moment aż przyjdzie wena, spokojnie usiąść i wszystko sobie ułożysz ;) ja z moją już zaczynałam, ale potem stwierdziłam, że za długo realnych sytuacji wywlokłam, a nie chciałam nikogo zranić.. ani słuchać potem pretensji :O teraz chyba wymyśliłam wreszcie takie by i wilka i owcę zadowolić^^ powodzenia :)

Z Każdym Dniem...>>> siadaj i pisz kiedy poczujesz wene...pisz i nie przestawaj ,jak poczujesz sie zmeczona odstaw, siegnij pozniej przeczytaj kilka razy...pewnie cos zmienisz, dodasz :) odstaw i czekaj na nastepna wene :)...

Gość werrr
napisz o kafeteriiankach

Kabel --> Kiedy dopada mnie chwila weny, szybko spisuje caly pomysl, jaki udalo mi sie wymyslic :D Wena się kończy, czytam to, co naskrobałam na drugi dzień i już mi się nie podoba - to jest najlepsze w tym wszystkim :)

Na pewno fantastykę. Najbardziej marzy mi się historia, która 'zaczyna' się normalnym życiem bohatera, a później owy bohater dowiaduje się, że życie nie jest takie eee... normalne. Że istnieje jeszcze COŚ. Coś, w co normalny człowiek nigdy ny nie uwierzył :)

fantastyka? no, no, świetnie, w takim razie musisz spróbować napisać :P nawet możesz kilka wersji, a potem wybrać najlepszą :> mi to się marzyła taka psychologiczna powieść z kluczem, przyznam szczerze..

Kant Dupy - ano rzeczywiście, coś w tym stylu :D Ale i tak o takiej tematyce wolę Mroczną Wieżę 'Brudnopis' i 'Czystopis' niz Pottera :classic_cool: Kabel --> Ano, tylko z moja wyobraźnią trochę kiepsko, kiedy codziennie trudzę się ze zwykłym i nudnym życiem :P