Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota6

Miłość nauczyciela do uczennicy

Polecane posty

Gość dorota6

Pewnego dnia przyszedł do nas do szkoły nowy nauczyciel, , na początku w ogóle nie zwracałam na niego uwagi mimo ze był młody 10 lat starsz ode mnie .Lecz po pewnym czasie on zaczął tak jakby inaczej mnie traktować i szukać powodów by się do mnie zbliżyć, od tego czasu zaczal mnie traktowac inaczej , potrafił wpatrywać sę we mnie całymi lekcjami i myslalam ze przesadzam do póki moje koleżanki nie uświadomiły mi że mu się wyraznie podobam, nie wiem dlaczego, spojrzałam na niego inaczej... Nie jak na nauczyciela, ale jak na mężczyznę.Nie jest specjalnie przystojny. Bardziej niż uroda ujął mnie jego charakter, a potem spodobał mi się również od tej fizycznej strony. Zawsze byłam bardzo nieśmiała do chłopaków, więc tak też było w tym przypadku, ale powoli powoli... Żeby było jasne: Ten nauczyciel NIE jest żonaty, NIE jest podrywaczem - wręcz przeciwnie - jest nawet trochę nieśmiały. Od czasu kiedy go poznałam chodzę do szkoły tylko po to żeby go zobaczyć, on myślę żę również....Nie wiem co mam zrobic i co myśleć czy to może być miłość? Nie wiem, czy to szczęście czy nieszczęście... Bo jestem szczęśliwa, że doznałam czegoś tak wspaniałego, a teraz cierpię, bo to już koniec.

Gość AP AP AP AP AP
To facet od informatyki?

Gość dorota6
nie od w-f

Gość AP AP AP AP AP
A ile Ty masz lat?

Gość ktossss
dlaczego koniec? bedziesz jeszcze chodzic do tej szkoly?

Gość sajonarrra
a tam koniec ;) u mnie sie zaczęło wszystko po skończeniu szkoły :)

Gość AP AP AP AP AP
ciezko cokolwiek poradzic. Jestes bardzo mloda, taka delikatna duszyczka- szkoda byloby,zeby ktos Cie zranil. Mysle,ze powinnas poczekac troche, zdystansowac sie, moze porozmawiaj z nim... Lub w ostatecznosci zmien klase- nie bedziesz miala z nim zajec lub szkole, a moze to milsocplatoniczna? 10 lat roznicy to nie duzo, ale tez nie malo. Ty masz 17 lat on 27- inaczej patrzycie na swiat. Poza tym jestes jeszcze niepelnoletnia. Ciezko cokolwiek odradzac:(

Gość dorota6
dlaczego koniec? ponieważ uważam że to będzie się tak ciągnęło, aż w końcu skończę szkołę, i nigdy nie będę miała okazji powiedzieć mu co do niego czuję...;(

Gość czaki_szczecin
a ten nauczyciel nie ze szczecina??:P gdzie sie uczysz?

Gość to znowu ja dorota6
wznawiam temat ponieważ ciągnie się to dalej, myślę tylko o nim;) Proszę doradzcie coś;)

Gość głupia gówniaro
do nauki a nie dupskiem myśleć miejże trochę klasy

Gość page up page down
Wf-ista..fajnie jak sie ma nascie lat...a potem..płacz - bo na nic was nie stac!:)

Gość chce jej usmiechu
ona ma 16 lat, wiem ze mnie chce bo kilka razy do mnie podchodzila i sie zawszed tak usmicha, ale jestem non stop na speedzie, tak niestety i teraz juz wiem ze to ta, ma silna osobowosc , jak lubie, wysoka, zawsze za nia stoje az mi staje potem jej to pokazuje, chodzi tak niedbale, mam duzo wplywow w szkole, ludzie ktorzy mi ja zalatwiali to wazni ludzie i chce zeby mogla wiecej, wiecie ze jak przyjdzie w niestanie to zeby ja nie wyrzucic, z mojego przedmiotu ma jedynke, chcialem miec jakis powod zeby ja zostawic po lekcjach i zrbic wszystko zeby mnie pocalowala, jak nic nie pomoze to jej wyznam co czuje, wiem ze tez cos jest bo sie do mnie usmiecha a ja smieje sie tylko do niej, chce zeby miala latwiej jak ja wiecie ojciec zna wazne osoby z dostepem na studia, zebysmy mieli czas dla siebie, nazywa sie toporek i jest boginia, wyglada na dziewice to jej pomoge, nastepnym razem ja pocaluje za skasowanie jedymnki i pewnie bedzie pogadanka, jestem pewny ze mnie polubi, marze o jej usmiechu. JESTES ZAJEBISTA I ZROBIE WSZYSTKO ZEBY CIE DOPROWADZIC DO SZCZESCIA, JAK CHODZI PO SZKOLE TO MYSLE ZEBY JA WZIAC DO JAKIEGOS POKOJU I ZERZNAC, BEDE JA ZWALNIAL Z LEKCJI NA KTORYCH MA SPRAWDZIAN, ZEBY MOGLA SIE BAWIC A NIE MUSIALA TYLE UCZYC CO JA ,NA PEWNO DAM JEJ WLADZE NAD SOBA, BO KOCHAM SILNE KOBIETY, A ONA PO PROSTU DO MNIE PODCHODZI JAK SIE LUBIEZNIE USMIECHAM, O 12 WCIAGNALEM OSTATNIA KRESKE NA CZAS AZ JA POSIADE, JEST TAKA SEKSOWNA, CHCE ZEBY MIALA CHLOPAKOW, KTORYCH ZMIENIA JAK REKAWICZKI, ALE ORGAZM ODE MNIE, PO PROSTU TOPOREK TOPOREK JESTES BOGINIA ALE MUSZE BYC PEWNY SIEBIE ZEBY CIE ZERZNAC , OBYS BYLA POZNIEJ ZEPSUTA, TERAZ IDE SOBIE ZWALIC NA NUEJ I JA PODERWAC , MAM CHODY I NUIE PIERWSZY RAZ PODRYWAM MLODSZZA, OSTATNIO WPADLEM NA MULKE, BO ZLAPALEMM TAKA Z DUZA FAJNA DUPA, ALE NIE ULEGLA, NIE ZAUWAZYLEM INNYCH DZIEWCZYN, CHUJOWA NA RECZNYM, ALE NOIEDLUGO ZAMOCZE W BOGINI, W W IEKU 16 LAT JEST DOROSLA SEKSUALNIE, MOZE KIEDYS ZE MNA ZAMIESZKA