Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołza1234

jakich dziewczyn nie lubią faceci?

Polecane posty

Gość szeregowy
desperatek a fuj!

może takich klepiących bez przerwy i o niczym co im sie buzia nie zamyka?

Gość ja znawcaaaa
Upierdliwych,naburmuszonych,nielubiących wszystkich i wszystkiego,nudnych,gaduł i nieodzywających się w ogóle,tlenionych blachar,panienek które dają dupy "na raz" każdemu kto chce,spalonych w solarium kurczaków,sztucznych i nienaturalnych,z plastikiem w cyckach,takich które nie mają własnego stylu i ubierają się w trendy ciuchy,takich u których w oddechu czuć alkohol przed 12, płaczliwych i takich które mówią przy twoich kumplach do ciebie pączusiu... Jak coś sobie przypomnę jeszcze napiszę.

Gość tępych
nie myślących, nie zastanawiających się nad konsekwencjami swojego paplania, prstych, prostaczek, przeklinajacych, niekulturalnych, uważających się za pępek świata, nie majacych dystatsu do siebie i świata, pozbawionych poczucia humoru, szczelających fochy, chorobliwie zazdrosnych, nie znajacych swowjwj wartości, zakompleksionych.... i tak pewnie mozna wymienic do "usranej śmierci ":(

Gość ja znawcaaa
podpisuje sie pod tym co wyżej

Gość tępych
to znaczy takich które wieku 25lat zachowują sie jakby miały 12.

Gość Anq25
ufffffff.....:P

Gość 03817
tępota - brak wiedzy, bezmyślność i przejaw tej bezmyślności; głupota; 2. osoba bezmyślna, nieinteligentna

Gość Anq25
Najgorsze jest to, że zazwyczaj potem i tak wybieraja te lansiary co maja pusto w głowie...

Gość Larry Lurex
dla mnie jeśli chodzi o charakter przede wszystkim, jak ktoś wyżej wspomniał,jeśli jest półinteligentna powinna pomyśleć dwa razy zanim coś powie i narobi komuś wstydu, nie lubie również takich paniusi (kawka papieroski, ploteczki), hrabianek (co to nie one) co boją się czegokolwiek dotknąć żeby się paznokieć nie złamał i rączki nie zabrudziły, NIENAWIDZE PLOTKAREK plotkarek tak nie nawidze takich co coś usłyszy i zaraz telefon do koleżanki i nawijka z byle błachostki, nie znosze dziewczyn które nie potrafią wytrzymać 5min bez telefonu a dłuższe odebranie komórki skutkuje ciężkim uszczerbku na zdrowiu psychicznym danej dziewuchy, nie lubie brzydkich kobiet które myślą że są ładne oraz grubych które myślą że są grube to są mądre. Jeśli chodzi o wygląd to nie lubie jak kobieta chodzi na solarium, nie wiem gdzie sie to przyjeło że kobieta musi być opalona, dla mnie wygląda taka obleśnie dla której swiat po za solarką nie istnieje przykład: "koń rutowicz" oraz jeszcze nie lubie jak dziewczyna sie nie umie malować i wygląda śmiesznie wręcz załośnie albo jak założy za dużo kremu i pozniej jej się skóra błyszczy oblecha normalnie) reszta jest chyba kwestią gustu

Ja generalnie nie przepadam za istotami samolubnymi, zapatrzonymi w czubek własnego nosa i mających w życiu jeden cel - wypełnianie swojego pustego życia poszukiwaniem kolejnych frajerów którzy spełnią ich egoistyczne zachcianki, a gdy delikwent się nie sprawdza lub nie potrafi zaspokoić tych przyziemnych potrzeb zostawiają go na lodzie, bez litości i... tu się kolejna nielubiana przeze mnie cecha ujawnia - dwulicowość. Pod płaszczykiem uśmiechu kryjących gnijące wnętrze. Gdy są smutne, wesołe, to chcą tą manifestacją osiągnąć swe cele - w typowy dla siebie arogancki sposób wykorzystać innych.

Gość Ronny112
Jakich nie lubię: 1. brzydkich 2. niechlujnych 3. przesadnie odpicowanych (tipsy, solarium, przesadny makijaż, nienaturalna fryzura, dziwne ciuchy) 4. owłosionych (można podciągnąć pod niechlujność) ....... no i to by było na tyle, jeśli chodzi o charakter to niedopuszczalne jest wieśniackie zachownie (np. łapczywe obleśne jedzenie czegoś na widoku publicznym) i wsiowe słownictwo (kuźwa......) Teraz już wiecie czego nie tolerują gentlemani jak Ja :)