Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stricte

jest sensowna koleżanka do pogadania?

Polecane posty

Gość stricte

bylo nizej o koledze poszukiwanym teraz koleżanka

Gość rozmawia3333333333333
słucham

Gość japiszon kudlaty
na erotycznym, to same zboczenice siedzą, niekoniecznie konkretne

Gość K333
dużo jest .na jaki temat konkretnie?

Gość mmmmmannnniakalna
kolezanka do pogadania......a o czym???? tak po prostu zeby milo spedzic czas na kafe czy co????

Gość japiszon kudlaty
co, czy co? a kolejna zboczenica

Gość jest kolega do pogadania
co cie gryzie kolezanko? bezssennoąść czy może cos wiecej?

Gość mmmmmannnniakalna
japiszon kudlaty wierz lub nie ale to bylo normalne ..co... zboczenic juz tu jest na peczki i jest to dosyc meczace na dluzsza mete bo nie prowadzi do niczego sensownego.... a tak miedzy nami to nie kumam jak mozna wystawiac takie fotki do publicznego forum...jestem tym troszke zdegustowana a chcialabym milo i przyjemnie sobie z kims pogadac i nie bardzo interesuja mnie wasze sprawy intymne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość K333
Miało być do pogadania...

Gość stricte
pogadania....jak sie czujesz itp.

Gość mmmmmannnniakalna
a dziekuje dobrze a ty ????

Gość stricte
to, że forum erotyzne to nie znaczy od razu gadanie o soksie. Czy nie jest tak, że erotyzm to nie tylko fetysze seks itp. Można pogadać normalnie ... czy juz nie?

Gość mmmmmannnniakalna
to tez mialam na mysli piszac poprzedni wywod:-) aaa dopiero teraz zauwazylam ze to na erotycznym.....

Gość K333
ja też nie narzekam ....

Gość mmmmmannnniakalna
ale cos za duzo chetnych to tu nie ma :-( a szkoda....

Gość jest kolega
normalnie tzn tak jak stanowi norma. pytanie tylko co jest normą na tym forum? czemu nie śpisz?

Gość stricte
ja sie czuje nieswojo! może dlatego że po raz pierwszy zabieram tu (na forum) głos. Chociaż czasem zaglądam. Skopiowałem pomysł na temat. heh i jestem. Aż mnie wtroek zastał

Gość stricte
ja nie śpię bo wciągnąłem sięw forum. Dużo tematów ciekawych, mniej ciekawych, pouczających , żenujących. Jest co poczytać . Więc jak czytam to czemu nie napisać. ..... ale o czym wieć najpierw dobrze znalezc dobrego partnera/partnerki do rozmowy a temat sie znajdzie

Gość jest kolego
taki smalltalk :) wiec napisz moze czym sie zajmujesz, interesujesz, a i pewnie temat sie znajdzie

Gość stricte
skonczylem studia... prawie. (administracja) mam problem bo chyba nie mam pasji..... niby interesuje mnie polityka ale zazdroszcze tym ktorzy maja jakąs interesowną pasje. To jest pociągające nawet dla dziewczyn.

Gość jest kolega
pisząc 'to' masz na mysli polityke? ze jest interesujaca dla dziewczyn. czemu nie. ciekawa sprawa. ja to postrzegam ostatnio troche jak 'plotki dla duzych chłopców' zwłaszca biorac pod uwage fakt ze wiekszosc wypowiedzi jest typowo pod publike. a tak naprawde malo kto sie orientuje o co kaman

Gość mmmmmannnniakalna
to gadamy o polityce???:-)ojjjj niecierpie...nie rozumiem...podziwiam moja siostre bo sie jakos w to wciagnela...ale ja jakos nie moge, przerasta mnie ten temat.

Gość mmmmmannnniakalna
stricte a co uwazasz za interesujaca pasje? chcialbys pewnie ja podzielac ze swoja kobieta tak??

Gość jest kolega
polityka była by śmieszna, zwłasza gdyby okazało sie ze mamy odmienne zdanie. dodawaloo by to troche pikanterii. sam sie troche interesuje. to co napisalem wyze nie bylo ironia :) ja np lubie narty. mam zamiar skoczyc na spadochronie:D

Gość stricte
cos jest w polityce. Ja sie interesuje od małego. Nawet Wałęsa na mnie w przedszkolu mówili. Lubie oceniac, krytykować, komentować. Być obserwatorem a nie w nije uczestniczyć opowiadać sie za jakąs partią albo konkretnymi politykami..... być obok i podglądać hehe

Gość mmmmmannnniakalna
no narty nie zdobyly mojego uznania....po pierwszym i OSTATNIM wypadzie:-) boze jak ja sobie przypomne, wszyscy na stoku sie ze mnie smiali:-) a nie boisz sie tak sobie skoczyc na spadochronie???

Gość jest kolega
bez obrazy, ale typowy polak z ciebie :P wszyscy lubia komentowac, krytykowac, oceniac. ale malo kto chce wziosc odpowiedzialnosc i zaglosowac. chociaz powim ci ze naprawde znam malo dziewczyn interesujacych sie polityka

Gość stricte
co do polityki to http://www.pitbul.pl/ polityka inaczej. A jeżeli chodzi o psaje.... to niekoniecznie podzielać ale żeby mieć jaką kolwiek.... to przyciąga. A moj brak pasji moze odpychać bo jest napewno ktoś kto lepiej zwróci na siebie uwagę swoją pasją niz ja jej brakiem

Gość mmmmmannnniakalna
ejjj nie w tym problm ty masz pasje tylko sie jej wstydzisz !!!bo niby sie interesujesz a robisz cokolwiwk zeby ja rozwijac??? trzebaby bylo w tym uczestniczyc